Lentoliskokirkaisuja, metallia ja vanhan koulun rockia – Unknown Decoyn Away on Jyväskylä Rock Academyn pääsiäisjulkaisu

Jyväskyläläisen Unknown Decoyn debyyttisingle ”Away” julkaistaan pitkänäperjantaina tärkeimmissä digitaalisissa musiikkikaupoissa ja suoratoistopalveluissa (muun muassa Spotify, iTunes ja Google Play). ”Away” on äänitetty Jyväskylän Veturitalleilla Teemu Liekkalan toimesta. Red Eleven –yhtyeestäkin tuttu Liekkala on myös tuottanut, miksannut ja masteroinut singlen. Singlen julkaisee Veturitallien musiikkitoiminnan levymerkki Roundhouse Music.

Jyväskylä Rock Academyn tuella musiikkiaan hionut Unknown Decoy on sekoitus metallia ja vanhan koulun rockia maustettuna ”lentoliskokirkaisuilla”. Yhtye perustettiin kesällä 2015 Jyväskylässä. Saman vuoden syksyllä Unknown Decoy liittyi mukaan Jyväskylä Rock Academyyn.

”Unknown Decoy on se olio, joka syntyy, kun yhdistetään corejonne ja pari Black Sabbath -hippiä. On meillä onneksi yksi oikea metallimieskin”, pohtivat Aaro Viitanen (laulu, basso), Patrik Laaksonen (rummut), Tatu Telin (kitara) ja Vilho Polamo (kitara).

Kommentoi julkaisua