Stone Blue Electric

Leopardikuosia, olutta ja rockin hyväksi todettuja peruselementtejä: Stone Blue Electricilta uusi musiikkivideo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 14.12.2018

Pari vuotta sitten muodostettu Stone Blue Electric syntyi parhaimmalla mahdollisella tavalla: bändi koostuu ystävyksistä, jotka tunsivat toisensa musiikkipiireistä, eri yhtyeistä ja projekteista, mutta joilla paloi kuitenkin halu soittaa yhdessä aivan omia biisejä. 70-lukuhenkistä toimintarokkia soittavan Stone Blue Electricin musiikki kulkeutuu maailmalle Odyssey Musicin jakelemana, ja helmikuun 1. päivänä ilmestyvältä ”Speaking Volumes” -esikoislevyltä on nyt julkaistu video kappaleesta nimeltä ”Screaming at the Disco”. Kyseessä on leopardikuosia, olutta ja rokin hyväksi todettuja peruselementtejä huokuva musiikkivideo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Biisin tarttuva kertosäkeen koukku syntyi yhden studiosession aikana, ja loppubiisikin oli viikon sisällä sävelletty”, Patrik ja Sami muistelevat. ”Kun Patrik vielä loihti sanat tähän energiseen action rock -kappaleeseen, ’Screaming at the Disco’ oli valmis.”

Kappale vyöryy vauhdikkaasti eteenpäin, ja sama rokkitunnelma vallitsee myös Joel Hiljasen ja rumpali Sami Osalan ohjaamassa musiikkivideossa, joka on kuvattu Helsingissä Heidi’s Bier Barissa. Videolla bändin keikasta saapuu nauttimaan muun muassa ihastuttava rokkimisu, jota näyttelee tosi-tv-julkkis ja Instagram-tähti Sointu Orvokki Borg.

”Videon kuvaaminen oli todella hauska kokemus”, Sami naureskelee. ”Lisäksi videon suunnitteleminen ja ideoiden pallottelu oli välillä suorastaan hulvatonta.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Stone Blue Electricin miehistö on monesta tuttu: rumpali Sami Osala kannuttelee yleensä Sunrise Avenuen riveissä, basson varressa rokkaava Jaakko Jakku taas on Turisaksesta tuttu, Patrik Eriksson on ollut mukana Ile Kallio Big Rock Bandissa ja Jussi Turunen muun muassa Hectorin bändissä.

Helmikuussa ilmestyvä ”Speaking Volumes” -albumi julkaistaan suoratoistokanavien lisäksi myös cd:nä ja vinyylinä – levyn voi tilata ennakkoon täältä.

Stone Blue Electric on:

Laulu: Patrik Eriksson
Kitara: Jussi Turunen
Basso: Jaakko Jakku
Rummut ja lyömäsoittimet: Sami Osala

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
www.stoneblueelectric.com