Lexiandawn siirtyy studioon äänittämään debyytti-EP:tään

Sokeana syntyneen lappeenrantalaisrumpali Misca Muhlin perustama bändi Lexiandawn siirtyy tulevana viikonloppuna studioon nauhoittamaan debyytti-EP:tään. Bändi kertoi Lappeenrannan uutisille julkaisusta, jolta tulee löytymään neljä omaa kappaletta. Lexiandawnin suurimpina vaikuttajina toimivat ja .

EP julkaistaan niin fyysisenä kuin digitaalisenakin, ja se tulee löytymään Spotifystä sekä YouTubesta. Lexiandawnin toivomuksena on saada se julkaisuvalmiiksi vuodenvaihteessa.

Kappaleiden sävellyksestä vastaa pääosin kitaristi Eetu Ikonen ja sanoituksesta laulaja-kitaristi Juuso Pellinen. Sovitukset bändi on tehnyt yhdessä huomioiden kaikkien mielipiteet.
Lexiandawnin rumpali Muhli, joka soittaa myös Rylos -yhtyeessä, kommentoi Lappeenrannan Uutisille studioon siirtymistä:

”Jännittää, toivon menestystä ja hyvää myyntiä. Totta kai menestystä keikoilla, 20-vuotias rumpali Misca kuvailee tunnelmiaan ennen studioon menoa.”

Myös laulaja Pellisellä sekä basisti Pasi Hyrkkäsellä, joka soittaa myös TakaLaiton -bändissä, on samat tunnelmat:

”Innoissaan, että pääsee omaa musiikkia tekemään”

”Innolla lähden levyä tekemään ja toivon, että porukka pitää kuulemastaan. On kiva päästä tekemään vähän toisenlaistakin musiikkia ja pidän tätä konseptia kuulijoille todella helposti lähestyttävänä. Suurimpana tavoitteena olisi, että tämä veisi yhtyettä eteenpäin.”

Alkuperäinen uutinen Lappeenrannan Uutisissa.

Kommentoi julkaisua