Liity Twisted Sisterin seuraan nuorten kapinaan – heidän uudessa kolikkopelissään

Kirjoittanut Toimitus - 18.9.2022

Arvoituksellisen Dee Sniderin johtama Twisted Sister perustettiin vuonna 1972, ja bändi mullisti rockin valtavirtaa koko 80-luvun ajan jättäen itsestään pysyvän muistijäljen yleiseen tietoisuuteen energisillä ja viihdyttävillä musiikkivideoillaan. Nyt he tuovat kapinallisuutensa keloille uudessa bändin nimeä kantavassa rokkaavassa kolikkopelissä.

Uusi “Twisted Sister” -peli on 6×6-kokoinen ruudukkokolikkopeli ylhäältä alaspäin laskeutuvilla symboleilla. Se perustuu bändin kahteen ikonisimpaan kappaleeseen, “I Wanna Rock” ja “We’re Not Gonna Take It”. Kolikkopeli ja sen muotoilu kuvaavat täydellisesti bändin uniikkia tyyliä ja olemusta bändin suosituimmalta ajalta. Koko jengi on mukana symboleina pelin keloilla: Dee Snider, Jay Jay French, Eddie “Fingers” Ojeda, Mark “The Animal” Mendoza ja Anthony “A. J.” Pero. Keskitason potentiaalin tarjoavan pelin volatiliteetti on 6/10, ja se tarjoaa pelaajille tilaisuuden saada panoksensa takaisin 4 500-kertaisena bonusominaisuuksien aikana.

Peliä voi pelata House of Spades -viihdesivustolla, jonka lähettiläänä toimii itse Dee Snider yhdessä “shokkirockin kummisedän” Alice Cooperin ja suomalaisen Lordi-yhtyeen Mr. Lordin kanssa. Lähettiläät löytyvät sivustolta myös pelattavina avatareina.
“Twisted Sister” on olennainen osa House of Spades -sivuston laajaa virallisten bändipelien valikoimaa. “Rock N’ Roll Hall of Games” on kuratoitu pelivalikoima, joka sisältää valtavan valikoiman brändättyjä rock- ja metallipelejä, kuten Twisted Sister, Kiss, Alice Cooper, ZZ Top, Ozzy Osbourne, Lordi, Guns N’ Roses, Motörhead, Def Leppard, Sabaton, Testament, Saxon, Annihilator, Helloween, Demon, Candlemass, Jimi Hendrix, Black mamba, Hammerfall ja The Crypt.

Kaikista peleistä löytyy demoversiot (joita voi pelata ilmaiseksi).

Jos haluat pelata Twisted Sister -peliä ja osallistua kolmen signeeratun Dee Sniderin “Shut Up And Give Me The Mic” -kirjan arvontaan, klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja.*

* Sivu tunnistaa IP-osoitteet, joten et voi käyttää sitä alueella, jolla House of Spades ei ole toiminnassa.
House of Spades on saatavilla seuraavissa maissa: Suomi, Norja, Tanska, Saksa, Espanja, Puola, Italia, Itävalta, Viro, Luxemburg, Islanti, Slovenia, Slovakia, Turkki, Georgia, Belgia, Bosnia, Serbia, Latvia, Alankomaat, Sveitsi, Kreikka, Romania, Kroatia, Tšekki, Unkari, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti, Brasilia, Argentiina, Uruguay, Kolumbia, Venezuela, Ecuador, Filippiinit, Japani, Intia, Kambodža, Pohjois-Korea, Etelä-Korea, Singapore, Hongkong.

Luetuimmat

Uusimmat