LIK mestoilla! –Uusi ruotsalainen death metal vyöryy viikonloppuna Joensuuhun ja Helsinkiin

Jo esimerkiksi Tuskassa positiivista myrskyvaroitusta antanut ruotsaisdödön uusi lipunkantaja rantautuu Suomeen tämän viikonlopun ajaksi esiintyen tänään Joensuun Kerubissa ja huomenna Helsingissä On The Rocksissa. Kerubissa mukana menossa ovat Norunda sekä Foredoomed, Helsingissä lauteet lämmittelevät ansiokkaasti Mörbid Vomit & Satan’s Fall.

”Jotkut meistä ovat soittaneet Kerubissa aiemmin muiden bändiemme kanssa, ja tuntuu mahtavalta tulla taas takaisin. Tämä ilta on LIK-yhtyeelle ensiesiintyminen Joensuussa, ja täytyy sanoa, että jo oli aikakin”, myös Katatonian riveistä tuttu Niklas ”Nille” Sandin toteaa.

Uuden ”Carnage”-albuminsa (Metal Blade Records) tiimoilta nyt reissaava LIK perustettiin vuonna 2014, ja yhtye on siitä lähtien naulannut omia virstanpylväitään ahkerasti esiintyen Euroopan oleellisilla metallifestivaaleilla Slovenian MetalDaysista Tuskan kautta kotimaansa Ruotsin Gefle Metal Festivaliin. LIK on nähty viime vuosien mittaan myös samoilla lavoilla esimerkiksi Overtorturen sekä Swallow The Sunin kanssa. Hyvät suhteet suomalaiseen metalliskeneen lämmittävätkin Nillen mieltä suuresti.

”On The Rocksista on niin paljon muistoja aina festivaalietkoista satunnaisiin oluisiin kesän kuumuudessa tai talvipakkasilla. En voisi kuvitella parempaa paikkaa LIKille kuin , ja Mörbid Vomitin ja Satan’s Fallin kanssa meillä on niin kova paketti kasassa, että sieltä ei pitäisi kenenkään helsinkiläisen death metal -tyypin lähteä pettyneenä”, Sandin lupaa.

Ennakkoliput sekä Joensuuhun että Helsinkiin ovat nyt myynnissä Tiketin sivuilla!

www.facebook.com/LIKofficial
www.instagram.com/lik_official/
twitter.com/lik_official

Kerubin tapahtumasivu
On The Rocksin tapahtumasivu

Kommentoi julkaisua