Lillian Axelta uusi albumi toukokuussa

Lillian Axe - One Night In The TempleYhdysvaltalainen rock -yhtye Lillian Axe julkaisee uuden ”One Night In The Temple” albuminsa toukokuun 27. päivä Melodic Rock Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi albumin biisilista.

Disc 1:

01. Waters Rising
02. Death Comes Tomorrow
03. Ghost Of Winter
04. See You Someday
05. The Great Divide
06. Nocturnal Symphony
07. Sad Day On Planet Earth
08. Bow Your Head
09. Show A Little Love
10. Misery Loves Company

Disc 2:

01. Crucified
02. The World Stopped Turning
03. Dyin’ To Live (Shades Of Blue)
04. Until The End Of The World
05. The Day I Met You
06. The Promised Land
07. Nobody Knows
08. My Apologies
09. True Believer
10. Nobody Knows (Crowd Version)

Kommentoi julkaisua