Limp Bizkit kommentoi loppuvuoden peruuntuneita keikkoja ja lupaa julkaista uuden albumin piakkoin

Kirjoittanut Satu Haiko - 26.8.2021

Limp Bizkit on perunut kaikki tälle vuodelle ilmoittamansa keikat ja kertonut lausunnossaan päätöksen kumpuavan ”huolesta ja huolenpidosta yhtyeen, henkilökunnan ja fanien turvallisuutta kohtaan” vallitsevassa koronatilanteessa. Bändi kommentoi asiaa myös keskiviikkona 25. elokuuta Instagramissa, luvaten samalla julkaista uutta musiikkia kokonaisen albumin verran piakkoin:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”To be more clear, as some promoters are a bit behind on keeping you updated. All of our scheduled performances were canceled weeks ago (yes, we are all fine, thank you). New songs will begin to leak, one after the other in rapid succession very soon. Soon thereafter, our new album will be released.”

Limb Bizkit ei ole julkaissut uutta studioalbumia sitten vuonna 2011 ilmestyneen ”Cold Cobran”, vaikkakin se on viimeisen vuosikymmenen aikana käyttänyt paljon aikaa uuden musiikin kirjoittamiseen ja äänittämiseen.