Linkin Park -basistilta podcast-show

Kirjoittanut Nelli Kivelä - 16.1.2018

The Pulse of the Radion mukaan Linkin Park -basisti Dave ”Phoenix” Farrel on käynnistämäisillään omaa podcast-sarjaa. Farrel toimii ohjelmassa juontajana yhdessä golffari Brendan Steelen ja pitkäaikaisen ystävänsä Mark Fioren kanssa. Ohjelmassa käsitellään aiheita aina musiikista golfiin, ja kaikkea siltä väliltä.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa vieraana kuullaan Avenged Sevenfoldista tuttua laulajaa M. Shadowsia, ja tulevissa jaksoissa vierailevat muun muassa Green Day -rumpali Tre Cool sekä ammattigolffaajat John Mallinger ja Charley Hoffman. Voit halutessasi kuunnella ensimmäisen jakson podcastista tästä.

Linkin Park ei ole vielä virallisesti ilmoittanut, jatkavatko bändin muut jäsenet musiikin tekemistä Chester Benningtonin menehdyttyä viime vuoden heinäkuussa. Bändi julkaisi joulukuussa ”One More Light” -livealbumin, joka on nauhoitettu viimeiseltä kiertueelta Benningtonin kanssa.

Farrelin lisäksi bändin toinen laulaja Mike Shinoda on ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hän on muun muassa julkaissut kuvan studiossa kertomatta kuitenkaan tarkemmin, mitä hän siellä teki.

Luetuimmat

Uusimmat