Linkin Park ei aio tehdä kiertuetta Chester Bennington -hologrammin kanssa: ”Ne ovat karmivia”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 13.3.2023

Moni metallimaailmassa muistaa varmasti, kuinka edesmennyt laulajasuuruus Ronnie James Dio kiersi maailmaa hologrammina. Hologrammin käyttö keräsi paljon negatiivista palautetta, ja tällä hetkellä Dio-hologrammi on tauolla.

Linkin Parkin fanit eivät onneksi kuitenkaan joudu näkemään edesmennyttä Chester Benningtonia lavalla hologrammina, ainakaan Mike Shinodan mukaan.

”Ne [hologrammit] ovat karmivia. Vaikka emme puhuisikaan meistä, jos emme puhuisi Chesterista, joka on… se on hyvin arkaluonteinen aihe, ja meillä olisi omat tunteemme siitä, miten edustaisimme sitä… Minulle se on selvä ei, en pidä siitä. Mutta jopa toisen bändin fanina – kuulin esimerkiksi ABBA:n aikovan käyttää hologrammia, vaikka he ovat yhä elossa,” Shinoda kertoo tuoreessa The Buzz -radiokanavan haastattelussa.

”He ovat yhä täällä, ja silti he haluavat tehdä sen tällä tavalla, koska he haluavat kuljettaa sinut takaisin siihen hetkeen, jolloin nuo biisit olivat uusia ja se oli mitä aikakautta tahansa. Ymmärrän sen kyllä.. En ole varma. En ole varma että ostaisin sille keikalle liput. Mutta muut ostaisivat. Se on hienoa.”