Linkin Parkista tutun Mike Shinodan fanitapaamisesta kantautui upeita uutisia: uusi sooloalbumi tekeillä

Mike Shinoda

Tammikuussa ”Post Traumatic” -EP:n jukaissut, Linkin Parkin kakkoslaulajana tunnettu Mike Shinoda on paljastanut kirjoittavansa uutta sooloalbumia. Shinoda ei jakanut tietoa aivan tavanomaisella tavalla, vaan paljasti uutisen improvisoidussa fanitapaamisessa.

Shinoda totesi viime torstaina (8.3.) Twitterissä haluavansa tavata fanejaan illalla. Hän kertoi myöhemmin kuvaavansa Los Angelesissa musiikkivideota ja kysyi, haluaisivatko paikalliset fanit tulla mukaan.

Linkin Parkin fanisivu LP Liven mukaan Shinoda kertoi yleisölle:

”Rakastan taiteen ja musiikin tekemistä, ja yksi syy, miksi voin tehdä sitä olette te. Olen hyvin, hyvin kiitollinen siitä.”

”Olen kirjoittanut kappaleita hetkessä. Jatkaessani huomasin, että jokainen kappale ei enää ollut surullinen. Ne kertovat oikeastaan monista asioista. Olen alkanut kasata niitä ja näyttää siltä, että tästä tulee albumi. Albumin teema ei ole pelkkä murhe, mutta se alkaa siitä.”

Tapaamiseen osallistuneet fanit pääsivät myös kuulemaan erään Shinodan uusista kappaleista. LP Live kertoo kappaleen olleen henkilökohtainen, mutta optimistinen. Noin kolmen minuutin pituinen kappale oli tarttuva eikä sisältänyt Shinodan räppäämistä. Julkaisua saadaan kuitenkin vielä odottaa, sillä albumin kirjoittaminen on kesken.

Lupausten mukaisesti kokoontumisesta kuvattiin materiaalia albumin tulevalle videolle. Tavattuaan fanejaan Shinoda kiitti heitä vielä sosiaalisessa mediassa. Uuden sooloalbumin aikataulua ei toistaiseksi ole paljastettu.

Vaikka Shinoda valmisteleekin uutta sooloalbumia, hän kertoi tammikuussa Linkin Parkin jatkavan uraansa Chester Benningtonin kuoleman jälkeen.

Kommentit