Lisää ikäviä festariuutisia: Nummirock järjestetään seuraavan kerran 2022

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.4.2021

Vaikka jokavuotinen Nummirock-perinne on teille ja meille vuoden kirkkaimpia kohokohtia, raskain mielin joudumme ilmoittamaan, että tulevan juhannuksen Nummirock siirretään järjestettäväksi 22.-25.6.2022.

Epävarman tilanteen ja vauhdikkaasti muuttuvien olosuhteiden vuoksi joudumme jälleen siirtämään juhannuksen perinteikkäimmän metallifestarin seuraavaan kesään. Tämänhetkisessä tilanteessa meillä ei ole mahdollisuuksia tarjota sellaista kokonaisvaltaista festivaalielämystä, jonka haluamme vieraillemme antaa.

Paras tapa tukea tapahtumia, on säilyttää ostetut liput vitriinissä. Nummirockin vuoden 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaalille, eikä lipunhaltijan tarvitse tehdä mitään. Lisätietoja lippujen palautuksesta löytyy viralliselta koronatiedote -sivulta.

“Olen jo aloittanut kesän 2022 rakentelun ohjelman osalta, ja toivonkin saavani sen kasaan hyvissä ajoin. Tulevasta ohjelmistosta tulemme kertomaan heti kun se on mahdollista. Vaikka juhannusjuhlat perinteiseen tyyliin onkin peruttu, emme silti jää nytkään surkuttelemaan, vaan kehittelemme varmasti vielä jotain juhannustunnelmointia riemuksenne.” kommentoi Nummirockin ohjelmasta ja tuotannosta vastaava Tero Viertola.

Ennakkolippujen myynti jatkuu normaalisti. Neljän päivän festarilipun hinta on 145e (+käsittelykulu). Neljän päivän PREMIUM-ennakkolipun hinta on 175e (+käsittelykulu).

www.nummirock.fi
www.fb.com/nummirock
www.instagram.com/nummirock
www.twitter.com/nummirock