OutoKuva Battle Beast

Lisää Löylyä -festivaali tuo Vaasan Vaskiluotoon kuoppaa kaivavat kääpiöt ja muita myyttisiä monstereita

Kirjoittanut J.Anttolainen - 16.5.2024

Jo kahdeksatta kertaa järjestettävä Lisää Löylyä Festival rokkaa Vaasassa 14.-15. kesäkuuta ja luvassa onkin oikeaa power metallin, sekä tykittelyn juhlaa, kun kaksipäiväinen festivaali marssittaa lauteille toinen toistaan tiukempia tähtiä. Lisää Löylyä järjestetään Vaskiluodossa, joka saattaa perheen pienimmille olla tuttu Wasalandiasta, joskaan huvipuistoon ei taida enää päästä ja laitteitakaan ei saa käyntiin. Siitä huolimatta possujunan ja muiden laitteiden sijaan, aikuisväki pääsee kuitenkin nauttimaan musiikista ja hyvästä tunnelmasta, mikä tietysti on kesässä tärkeintä.

Perjantain tahdit alkavat, kun portit aukeavat kello 17:00. Päivälipun hinnaksi on saatu mukava 69€, joten tiedossa on tykittelyä koko rahalla. Lauteille nousevat mm. Primal Fear Saksasta, Dynazty Ruotsista, sekä Dreamtale, Segmentia ja Memoremains kotimaan kamaralta. Päivän päättävät Kanadan lahja maailmalle, äärimmäisen kova livebändi Danko Jones ja kotimaan kovimpiin kuuluva Beast In Black. Perjantain power metal -kaartiin kuuluvat myös oululainen Face Of Our Time, sekä suoraan Kruunypyystä ponnistava Standard Demand.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Lauantaina innokkaimmat pääsevät alueelle jo kello 16. Hieman vaihtelua ohjelmaan tarjoilee Mustasch, Before The Dawn ja Lordi, jonka monsterimetalli teki sen, mihin Käärijä ei pystynyt. Käärijää ei kuitenkaan löylyä heittämässä nähdä, mutta muita kovia nimiä kyllä, kun lauteille nousee kuoppaa kaivavista kääpiöistä laulava italialainen Wind Rose, pitkän uran tehnyt saksalainen Orden Ogan ja päivän päättävä toinen petomainen yhtye Battle Beast. Lauantain ohjelmaan kuuluu lisäksi paikalliset The Foy ja Parazetamol, sekä Tombstone ja Wishing Well. Molempina päivinä festareilla pääsee nauttimaan myös Andre Linmanin keikasta.

Kahden päivän lippu kustantaa maltilliset 112e, mutta eivät perjantain ja lauantain päiväliput ole kalliita nekään, sillä niiden hinnaksi on saatu 69€. Festivaali on K-18. Liput ja lisätiedot täältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat