Rockfest 2019 fanit.

Lisää surullisia festariuutisia: Rockfest ilmoittaa peruutuksestaan – ”Rehellisesti sanottuna ja mitään kaunistelematta, VOI NY PRKL”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.3.2021
Rockfest 2019 fanit.

Niin siinä sitten kävi, että tuleva festarikesä sai lisää ikäviä uutisia. Suomen suurimpiin rock-festivaaleihin lukeutuva Rockfest ilmoitti peruutuksestaan sosiaalisessa mediassa.

”Pandemiatilanne on puristanut kansakuntamme siihen pisteeseen, että tanssiminen ja laulaminen, puhumattakaan moshaamisesta tai yleisömeristä, on kielletty. Rehellisesti sanottuna ja mitään kaunistelematta, VOI NY PRKL. Tämä reilun vuoden pituinen pätkä, joka nyt jatkuu kaksivuotiseksi, on ollut sietämätöntä aikaa meille livemusiikin ystäville ja olemme sanalla sanottuna pask*na. Emme kuitenkaan suostu vaipumaan epätoivoon”, viime vuonna Tampereelle siirtynyt Rockfest kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Käynnissä on parhaillaan artistien ja bändien buukkaaminen kesälle 2022, jota kohti festivaali suuntaa toiveekkaana.

Kesän 2020 ja 2021 liput käyvät vielä sellaisenaan kesälle 2022, joten liput säilyttämällä tuet Rockfestia ja varmistat paikkasi festivaaleilla heti kun pandemiatilanne hellittää ja Rockfest pystytään järjestämään.

Infoa perumisesta ja toimintamalleista lippujen osalta löytyy netistä: www.rockfest.fi/ukk

Festivaaleille oltiin ilmoitettu tälle vuodelle muun muassa Scorpions, Megadeth, , Sabaton, Helloween, Amaranthe, Black Label Society, Battle Beast, Stam1na, Dropkick Murphys, Kvelertak, Cradle of Filth, Heaven Shall Burn, Lost Society, Lähiöbotox, Michael Monroe, Beast in Black, Sonata Arctica sekä Mokoma. 

Rockfestin koko ilmoituksen voit lukea alhaalta.