Litteän maapallon puolustaja Stephen Carpenter ei vieläkään kierrä maailmalla Deftonesin kanssa: bändi pestasi tutun tuuraajan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.5.2024

Vuonna 2020 metalliyhtye Deftonesin kitaristi Stephen Carpenter heitti julkisuuteen uskovansa maapallon olevan litteä, ja että yksikään rokote ei ole koskaan toiminut. Tämän jälkeen Carpenter ilmoitti jäävänsä pois bändin kiertueelta vuonna 2022, eikä Carpenteria nähty Suomessa bändin esiintyessä Provinssissa ja Tuskassa.

”Se, mikä sai minut heräämään unesta, oli kaikki lentomatkustamiseen liittyvät asiat ja lentoreitit ja sen sellaiset asiat. Koska tulin kirjaimellisesti juuri lentokoneesta. Olen jo vuosia katsellut lentokoneiden ikkunoista oikealle ja vasemmalle ja olen aina ajatellut, että vau, miten kauas näkee. Enkä koskaan muista, että missään noista näkymistä olisi ollut mitään pyöreään maapalloon viittaavaa. Sitä vain ymmärtää, että kaikki on litteää kuin pöydän pinta”, Carpenter kertoi viime syyskuussa.

Carpenter jatkaa edelleen pelkästään Pohjois-Amerikassa kiertämistä, eikä ole aikeissa lähteä bändin kanssa maailmalle. Niinpä yhtye on pestannut tuuraajaksi jälleen Lance Jackmanin, mutta mukana tuuraajana on ollut nyt myös Shaun Lopez, joka soittaa laulaja Chino Morenon toisessa yhtyeessä Crossesissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy