Live on Mars valtaa Seinäjoen helmikuussa – ohjelma on nyt julkistettu

Swallow the Sun

Musiikin ammattilaistapahtuma MARS valtaa Seinäjoen jälleen helmikuussa 2020. MARSissa kuullaan päivisin puheohjelmaa musiikkikentän ajankohtaisista ilmiöistä ja iltaisin livemusiikkia ympäri kaupungin. Tapahtumapaikkoina toimivat perinteisten keikkapaikkojen lisäksi myös muun muassa Seinäjoen kirjasto.

Live on MARS -liveohjelman keskus on tuttuun tapaan Seinäjoen Rytmikorjaamo, joka tarjoaa keikkoja neljän päivän ajan. Mukana on muun muassa harvinaisen kotimaan klubikeikkansa soittava Oranssi Pazuzu. Black metalin psykedeliaan yhdistävä alakulttuurimetallin suuruus on harvinainen näky Suomen klubilavoilla, sillä bändiin voi tyypillisemmin törmätä Keski-Euroopan keikoilla. Kansainvälisesti kiinnostavia artisteja edustavat myös Jesse Markin ja The Hearing, jotka ovat paitsi kotimaisen musiikkikentän ajankohtaisimpia nimiä, myös ulkomaille kosiskeltuja Suomen vientitoivoja. Pitkän kansainvälisen uran tehnyt Swallow The Sun tarjoaa MARS-vieraille ainutlaatuisen illan esittämällä ensin herkän akustisen setin jousikvartetin kanssa, ja myöhemmin samana iltana täysverisen doom ja death metal -keikan.

MARSin parhaat bailut järjestää Darude. Kotimainen konemusiikkilegenda tarjoilee ”Sandstorminsa” ja muut hittinsä Seinäjoen Karmassa. MARS-keikkoja nähdään myös tuttuun tapaan Bar 15:ssä ja Seinäjoen Apila-kirjastossa.

Live on MARS -ohjelma kokonaisuudessaan:

Keskiviikkona 12.2.2020

Rytmikorjaamo: Äänivarikko-live goes MARS: ENNE, Fiskaali, Piritta

Torstaina 13.2.2020

Rytmikorjaamo: Jesse Markin, The Hearing, Lauri Haav
Bar 15: Lähiöbotox, Ursus Factory
Alppila-kirjasto: Iron Country Sisters

Perjantaina 14.2.2020

Rytmikorjaamo: Oranssi Pazuzu, Death Hawks, PH
Bar 15: Luukas Oja
Karma: Darude
TBA: Suistamon Sähkö

Lauantaina 15.2.2020

Rytmikorjaamo: Swallow The Sun (kaksi esitystä)
Bar 15: Linkopii

Kommentoi julkaisua