Lobsterin ”Touch of Memorylla” ollaan unen ja valveen rajamailla: tuore musiikkivideo Kaaoszinen ensiesityksessä

jatkaa väkivahvojen rock-singlebiisien ja -videoiden sarjaansa tuoreella ”Touch Of Memory” -kappaleen videolla. ”Touch of Memory” kunnioittaa raskaan rockin perinteitä. Mikko Karmilan miksaama biisi on kuorrutettu tarttuvilla melodioilla ja vahvoilla kitarariffeillä. Biisissä liikutaan tulevaan halloween-viikonloppuun sopivasti todellisuuden rajamailla. Voit katsoa kappaleesta kuvatun videon Kaaoszinen ensinäytön kautta tästä:

Bändin laulaja-kitaristi Ana Kaunisto on kertonut kappaleesta seuraavaa:

”Ajatuksena tekstissä ollaan unen ja hereillä olon rajamailla… Ja kun heräät, et muista mitä tarkalleen unessa on tapahtunut tai mitä on nähnyt… Ehkä se on jonkin asteen kuuhulluutta?”

Biisin video on rumpali Zekon käsialaa. Hän halusi luoda biisiin sopivan unenomaisen videon, jossa unet ja muistot ovat niin toden tuntuisia, että tuntuu että niitä voisi koskettaa:

”Itse näen unet mustavalkoisina ja siksi päätin sitten tehdä mustavalkoisen videon. Sopiihan tällainen mustavalkoinen ja unenomainen maailma hyvin tähän biisiin. Koronatilanteen vuoksi videon kuvaamisen järjestäminen olisi ollut hyvin vaikeaa. Niinpä päätettiin tehdä tämä video käyttäen hyväksi videopankin klippejä. Se oli ainakin turvallinen tapa tässä tilanteessa.”

Touch of Memory” on toinen sinkkujulkaisu Lobsterin ensi vuonna ilmestyvältä kolmannelta pitkäsoitolta.

Lobster 2020:
Ana Kaunisto: Laulu & kitara
Tomi Viitanen: Kitara & laulu
Sami Ketola: Basso & laulu
Esko ”Zeko” Takamäki: Rummut & laulu

https://rockbandlobster.com
https://www.facebook.com/rockbandlobster/

 

Kommentoi julkaisua