Logomon Terassikesä tuo livekeikat turvallisesti Turun kesään

Logomon Terassikesä-tapahtumasarja tuo monipuolisella skaalalla Suomen eturivin artistit ja esiintyjät Turun kesälomakauden iltoihin. Keskiviikosta 1. heinäkuuta alkaen joka keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai Logomon Teatron laajennetulla terassilla nähdään keikkoja ja tapahtumia aina lauantaihin 8. elokuuta saakka. Tapahtumasarjan jo julkistettujen esiintyjien joukossa ovat muun muassa Gasellit, Olavi Uusivirta, Vesterinen Yhtyeineen, Maustetytöt, Divet Show ja Steve ‘N’ Seagulls. Lipunmyynti on käynnistynyt Lippupisteessä, lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

Järjestelyissä on otettu huomioon viranomaisohjeistukset siten, että kaikki voivat nauttia kesästä ja musiikista turvallisesti. Rajatulla, alle 500 hengen terassialueella on huomioitu, että jokaisella asiakkaalla on oma istumapaikka. Siivousta on tehostettu, ja niin yleisöä kun henkilökuntaakin ohjeistetaan noudattamaan yleisiä hygieniaohjeistuksia. Tapahtumat tuottaa Sunborn Live, joka on tullut tutuksi lukuisista Logomon isoista keikoista sekä muun muassa Kesärauha-festivaalista.

Logomon Terassikesä 2020:

1.7. Gasellit
2.7. Olavi Uusivirta (duo)
3.7. Vesterinen Yhtyeineen (akustinen)
4.7. Divet – Tähdistä tähdenlentoihin
8.7. Sutela & Salminen – stand uppia!
9.7. Ritarikunta + Yakuzi Pato
10.7. Steve ‘n’ Seagulls
11.7. Maustetytöt

Koko kesän ohjelmisto julkistetaan ensi viikolla. Ensimmäisten keikkailtojen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 24.6. klo 12.00 osoitteessa lippu.fi/logomon-terassikesa.

Kommentoi julkaisua