Credit: Guns N' Roses

Lokakuussa on odotettavissa Guns N’ Rosesin uusi ”The General” -kappale

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 20.8.2023

Yhdysvaltalainen rockin legenda Guns N’ Roses julkaisi hiljattain ”Perhaps” -kappaleen, joka on nyt tilattavissa vinyylinä. Vinyylillä on mukana myös uusi ”The General” -kappale, ja tilatut vinyylit toimitetaan lokakuun 26. päivä.

Bändi kirjoitti ”Perhaps”-biisin vuonna 2008 ”Chinese Democracy” -albumin yhteydessä samoin kuin ”The General” -singlen. Niistä on kulkeutunut aikoinaan raakoja demoversioita YouTubeen, mutta nyt on odotettavissa viimeistelty versio.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Yhtyeen manageri Tom Mayhue kertoi viime kuussa, että Guns N’ Roses päättää Pohjois-Amerikan kiertueen lokakuun aikana, minkä jälkeen se aloittaa uuden musiikin työstämisen.

”Yhtyeellä on jo materiaalia nauhoitettuna, joten uutta Guns N’ Roses -musiikkia tulee hyvin pian. Uskon, että he yrittävät julkaista singlen lähipäivien aikana, joten voitte kuulla jotain hyvin, hyvin pian.”

Mayhue kertoi, että uudessa musiikissa on samaa henkeä kuin ”Appetite For Destruction” -albumilla, sillä bändi nauhoitti levyä tehdessään 29 kappaletta, ja iso osa kappaleista jäi tuolloin julkaisematta.

Luetuimmat

Uusimmat