Lokakuussa uuden albuminsa julkaiseva Amaranthe kahdelle jäähallikeikalle Suomeen helmikuussa

Massiivisista soundeistaan ja koukuttavista kertosäkeistään tunnettu ruotsalaisyhtye Amaranthe on kasvanut levy levyltä yhä isommaksi ja suositummaksi. Tänään perjantaina 10. elokuuta albumilta julkaistaan ensimmäinen single ”365”. Albumi äänitettiin Hansen Studiolla Tanskassa ja sen tuotti tuttuun tapaan Jacob Hansen.

Bändi saapuu uuden albuminsa myötä Suomeen kahdelle keikalle osana ”The Helix World Tour” -kiertuettaan. Yhtye nähdään 15.2. Oulun jäähallissa ja 16.2. Helsingin jäähallin Black Boxissa. Liput keikoille tulevat myyntiin keskiviikkona 15.8.

pe 15.2.2019 Oulu, Energia-Areena
Nem Agency & Qstock present:
AMARANTHE (SWE) – The Helix World Tour + special guests
39 e + toimituskulut (Ticketmaster), ovelta 45 e (jos jäljellä)

la 16.2.2019 Helsinki, Jäähalli Black Box Nem Agency presents:
AMARANTHE (SWE) – The Helix World Tour + special guests
39 e + toimituskulut (Lippupiste), ovelta 45 e (jos jäljellä)

Amaranthe julkaisi debyyttilevynsä ”Amaranthe” vuonna 2011. Kakkosalbumi ”The Nexus” julkaistiin vuonna 2013 ja kolmas studioalbumi ”Massive Addictive” vuonna 2014. Yhtyeen viimeisin albumi Maximalism näki päivänvalon vuonna 2016.

”Maximalism”-albumin jälkeen Amaranthe sai uudeksi solistikseen ruotsalaisesta Dynazty-yhtyeestä tunnetun Nils Molinin, joka hyppäsi Jake E:n saappaisiin ne komeasti täyttäen.

Amaranthe on esiintynyt Suomessa lukuisia kertoja; alkuaikoina klubeissa ja sen jälkeen levy levyltä yhä suuremmilla keikkapaikoilla. Lukuisia kultalevyjä myös Suomesta napsinut Amaranthe nähtiin maassamme viimeksi kesällä Rock Festissä ja Seinäjoen Vauhtiajoilla.

www.amaranthe.se

www.facebook.com/amarantheband

www.twitter.com/amaranthemetal

www.instagram.com/amarantheofficial

Kommentit