Kuva: Jonathan Melartin

Looserin hard rock-versio Nylon Beatin ”Rakastuin mä looseriin” -klassikosta julkaistiin videon kera

Kirjoittanut Päivi Närvänen - 17.9.2023

Tamperelaisen Looseri-nelikon uusi single ”Rakastuin mä looseriin” on komea hard rockille kumartava näkemys Nylon Beatin vuonna 1996 julkaisemasta, Risto Asikaisen sekä Ilkka Vainion säveltämästä ja sanoittamasta kappaleesta.

Looserin laulaja Vince kertoo tuoreesta singlestä näin:

Rakastuin mä looseriin on paras biisi mitä Suomessa on ikinä tehty, piste. En ole koskaan nähnyt kappaletta joka toimisi joka yleisölle yhtä lujaa ilman poikkeuksia. Lisäksi tuo OO-kirjoitustyyli oli musta niin grunge että se oli oikeastaan ainoa vaihtoehto bändin nimeksi. Pakkohan tästä oli versio julkaista.”

Rakastuin mä looseriin” oli Emma-ehdokkaana ilmestymisvuotenaan. Sitä on versioitu vuosien varrella muun muassa Virossa ja Etelä-Koreassa, ja suomeksi kappaletta ovat aiemmin tulkinneet muun muassa Paula Koivuniemi sekä Cheek.

Looserin rumpali Edvin hehkuttaa:

”Biisihän on itselle tuttu jo lapsuudesta, joten oli helppo aikanaan lähteä sitä versioimaan kun palikat oli olemassa. Aika nopeasti tuosta muotoutui meidän näköinen ja kuuloinen versio. Tätä biisiä on vedetty tyyliin kaikilla meidän keikoilla ihan alusta saakka ja aina tullut hyvät yhteislaulukinkerit. Alkuperäinen versio on todella kova ja tää meidänkin on vähintään yhtä hyvä!”

Samaan syssyyn julkaistavan ”Rakastuin mä looseriin” -sinkun musiikkivideon on kuvannut Antti Väre ja valokuvat ottanut Jonathan Melartin. Seuraavan kerran bändin voi nähdä livenä Lempäälän Villihanhessa 23. syyskuuta.

Kokoonpano:

Vince – laulu ja kitara
Antti – kitara ja laulu
Aaro – basso ja laulu
Edvin – rummut ja laulu

Uunituoreen musiikkivideon pääset näkemään tästä:

Luetuimmat

Uusimmat