Kuva: Julius Konttinen

Loppuunmyyty Tammerfest keräsi koko Tampereen täyteen juhlakansaa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.7.2022

Festivaalipuiston luonnonkaunis kaupunkimiljöö, kotimaan kärkiartistit, tapahtuman monipuoliset palvelut ja ainutlaatuinen tunnelma keräsivät Tammerfestin pääareenalle Ratinanniemen Festivaalipuistoon 28 000 kävijää ja loppuunmyydyn tapahtuman. Kolmipäiväisen tapahtuman avajaispäivän päätti keikkalavoille paluun tehnyt Tehosekoitin. Viikonlopun aikana festivaalipuiston ohjelmassa nähtiin maamme kärkiartisteista mm. Olavi Uusivirta, SANNI, Maija Vilkkumaa & Ystävät, Apulanta, Lauri Tähkä ja The Rasmus. Festivaalitunnelma huipentuu, kun päälavalle nousevat vielä lauantai-illan päätteeksi Anssi Kela ja koko tapahtuman päättäjä, Tampereen oma ylpeys Popeda.

Festivaali jalkautuu myös ympäri kaupungin klubeille ja jatkoille.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Tammerfest on jo käsite suomalaisten festivaalikävijöiden parissa ja sai tänäkin vuonna kiitosta laajasti niin yleisön, artistien kuin yhteistyökumppaneiden suunnalta. Huikea artistikattauksemme ja laaja koko viikolle ajoittuva klubiohjelma keräsivät Tampereen jälleen täyteen juhlakansaa”, iloitsee tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas.

Tammerfest järjestetään jälleen ensi vuonna 20.-22.7.2023. Myyntiin tulee rajoitettu erä blind bird lippuja. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa Tiketti ja Lippu.fi maanantaina 25.7.2022 klo 9:00.

Tammerfestin 2023 ohjelmaa julkaistaan syksyllä. Tapahtumassa esiintyvät vuosittain Suomen kovimmat live-esiintyjät.

Luetuimmat

Uusimmat