Lordi järjestää levynjulkaisukeikan The Circuksessa marraskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.9.2014

LordiHelsingin The Circuksessa koetaan ennennäkemätön Halloween-show lauantaina 1. marraskuuta. Yli kahden vuoden ulkomailla keikkailemisen jälkeen Lordi nousee vihdoin kotimaansa lavalle juhlistaakseen uunituoreen ”Scare Force One” -albuminsa maailmanlaajuista julkaisua. Illan very special guest on niin ikään kansainvälistä uraa luova Korpiklaani. Faneilla on ollut mahdollisuus ostaa lippuja jo ennakkoon Lordin virallisten Facebook-sivujen kautta, mutta huomenna lauantaina klo 9 The Circuksen levynjulkaisukeikan liput tulevat myyntiin Lippupalveluun.

Tänään perjantaina julkaistu ensimmäinen single ”Nailed by the Hammer of Frankenstein” antaa esimakua 31.10. julkaistavasta albumista. Materiaali on Mr.Lordin mukaan rakenteeltaan kokeilevampaa kuin aiemmin: ”Soundia on myös päivitetty modernimpaan suuntaan ja uusia tuulia on kokeiltu vähän siellä sun täällä. Lordin tutut peruselementit, kuten melodiset koukut, ovat kuitenkin tallessa kaikissa biiseissä.”

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Soundimaailman lisäksi myös yhtyeen ulkoasu on kokenut päivityksen. Uudet Mr. Lordin suunnittelemat ja valmistamat  asut ovat nähtävissä koko maailmassa ensimmäistä kertaa livenä The Circuksen keikalla. ”Ajatuksena oli tehdä yhtyeen värimaailmasta yhtenäisempi kuin ennen ja mielestäni onnistuinkin hyvin. Eniten meistä ovat varmasti muuttuneet Hella ja Mana, jotka ovat käyneet kampaajalla värjäyttämässä kuontalonsa sitten viime näkemän”, Mr.Lordi paljastaa.

Ensi vuoden puolella uuden albuminsa julkaiseva Korpiklaani vuorostaan starttaa marraskuun lopussa mittavan jouluun saakka kestävän kiertueensa Euroopassa. Keikkoja on toistaiseksi sovittu kaikkiaan 22 seitsemään eri maahan, mm. Sveitsiin, Ranskaan ja Isoon Britanniaan.

LORDI –  Scare Force One -albumin levynjulkaisukeikka
with Special Guest: Korpiklaani
La 1.11.2014
The Circus, Helsinki
Ovet klo 18, Korpiklaani n. klo 18.45, Lordi n. klo 20

Keikka on K-18, mutta alle 18-vuotiaille on The Circuksessa rajattu oma ikärajaton alueensa. Lisäksi keikalle myydään 200 VIP-lippua, jotka oikeuttavat pääsyyn yläkerran parvelle, jossa on oma baaritarjoilu ja wc-tilat. Parvelle oikeuttavat VIP-liput ovat K-18.

LIPUT:
Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi
Palvelumaksuineen alkaen 27,50€
VIP-liput: Palvelumaksuineen alkaen 33€