Lordin seitsemän albumin mittainen Lordiversity-jättiläinen on nyt julkaistu!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.11.2021

Jo aiemmin useammilla makupaloilla faneja hemmotellut Lordi pääsee tänään viimein paljastamaan koko seitsemän albumin ”Lordiversity”-boksinsa. Täysin uusista albumeista koostuva paketti on nyt julkaistu fyysisenä versiona, ja diginä maailmalle on saatu ensimmäiseksi ”Superflytrap”-albumi. Muut kuusi levyä seuraavat talven mittaan stream-putkessa; ”Skeletric Dinosaur”, ”The Masterbeast”, ”Abusement Park”, ”Humanimals”, ”Abracadaver” sekä ”Spooky Sextravaganza”.
 
Lordi julkaisi jo keskiviikkona erilaista joulumieltä herättelevän ”Merry Blah Blah Blah” -singlensä, johon tehty animaatiovideo on Mr. Lordin käsialaa. Jo elokuussa alkaneen urakan hienon lopputuloksen voi nyt katsoa tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=wokvPj8KXO8

Lordi suuntaa ensi maaliskuussa Euroopan-kiertueelle Sabatonin ja The HU:n kanssa. Kiertue alkaa maaliskuun 4. Oslosta ja päättyy Kuopioon ja Helsinkiin 8.-9. huhtikuuta.

Ensi keväästä lähtien kauhun ystävillä on mahdollisuus päästä myös Lordi-kummitusjunan kyytiin, kun Lordin visualisoima kummitusjuna kiertää perinteikkään Tivoli Sariolan matkassa ympäri maata.

Voit kuunnella ”Superflytrap” -albumin kokonaisuudessaan tästä:


www.lordi.fi