Lordin tarina yksiin kansiin syyskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.5.2022

Kotimaisen hirviö rock -yhtye Lordin perustamisesta tuli keväällä 2022 kuluneeksi 30 vuotta. Mr. Lordin perustama yhtye sai alkunsa Rovaniemellä ja nyt Lordin elämäntyöstä on kasattu väkevä, kertojansa kuuloinen tarina oman vision tinkimättömästä toteuttamisesta, taiteellisen vapauden puolustamisesta ja pikkutarkasta uurastuksesta.

”Lordiary” -nimisen kirjan on kirjoittanut yhteistyössä Mr. Lordin kanssa Maria Jyrkäs ja se tullaan julkaisemaan kustannusyhtiö Tammen kautta 13. päivä syyskuuta. Kirjasta kerrotaan Tammen sivuilla seuraavaa:

”Uskomaton menestystarina Mr. Lordin omin sanoin.

”Mahdollisuus tehdä näitä asioita on viimeinen, minkä uhraisin, koska se tarkoittaisi oman itseni uhraamista. Silloin en olisi enää minä.”Miten rovaniemeläispoika loi kansainvälisen suursuosion saavuttaneen menestystarinan?

Lordiary on väkevä, kertojansa kuuloinen tarina oman vision tinkimättömästä toteuttamisesta, taiteellisen vapauden puolustamisesta ja pikkutarkasta uurastuksesta. Matka on ollut värikäs, rikas ja täynnä ylä- sekä alamäkiä. Lopputuloksena on uniikki elämäntyö Lordi, jonka ympärille on kasvanut vankka ihailijakunta ympäri maailman.”

Kirjan kannen voit katsoa tästä: