Lorna Shore - Tuska 2023

Lorna Shore julkaisi brutaalin videon eeppisestä ”Welcome Back O’ Sleeping Dreamer” -kappaleestaan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 28.9.2023

Yhdysvaltainen deathcore-jyrä Lorna Shore on julkaissut YouTuben kautta videon ”Welcome Back O’ Sleeping Dreamer” -kappaleeseen liittyen. Kappale on peräisin bändin viimeisimmältä paljon ylistystä saaneelta ”Pain Remains” -albumilta ja yhtyeen kitaristi Adam De Micco kertoo ohjaaja Eric DiCarlon (Dying FetusSigns Of The Swarm) ohjaamasta videosta seuraavaa:

””Welcome Back O’ Sleeping Dreamer” on kappale, joka mielestämme ansaitsee yhtä paljon valoa kuin mikä tahansa muu ”Pain Remains” -kappale. Se oli keskeinen kappale kirjoitusprosessissa – se oli kappale, joka sai momentumin aikaiseksi levyn loppupuolelle. Se oli kappale, jonka kirjoittamisesta meillä oli eniten nautintoa, ja luulen, että tähän päivään asti se on luultavasti yksi suosikkikappaleistamme levyllä.

Se on yhtä tumma kuin vaalea ja yhtä intensiivinen, vaikka se ei ole ylimielinen. Siitä on tullut kappaleidemme kannalta lähimpänä tasapainoa oleva biiisi. Se on myös kappale, joka kiteyttää paljon sitä keitä me bändinä olemme, samalla kun se on ainutlaatuinen muihin ”Pain Remainsin” kappaleisiin verrattuna.

Työskentely Ericin kanssa oli jotain, mitä olemme halunneet tehdä jo jonkin aikaa. Hän on aina ollut joku, johon referoimme tai saimme inspiraatiota, joten oli järkevää tehdä video hänen kanssaan. Se oli myös ainutlaatuinen kokemus meille tällä kertaa, koska olimme hänen kanssaan samassa haudassa tehdessämme päätöksiä kaikesta videoon liittyvästä. Taiteilijana haluat nähdä visiosi tulevan valoon ja työskentelemällä Ericin kanssa pystyimme viemään vision eteenpäin.”

Luetuimmat

Uusimmat