Lorna Shore on päättänyt julkaista ”Immortal”-albuminsa tammikuun lopussa kohusta huolimatta: bändi aikoo jatkaa uuden solistin kanssa

Yhdysvaltalainen deathcore-yhtye joutui vuoden 2019 lopussa antamaan laulajalleen CJ McCreerylle potkut raskaiden syytösten pohjalta. McCreerya syytetään useista eri naisiin kohdistuvista seksuaalirikoksista, joihin liittyvät seikat ovat lähteneet leviämään internetissä. McCreeryn potkujen jälkeen yhtye kertoi joutuvansa perumaan tammikuulle kaavaillut konsertit, ja että bändin uuden ”Immortal”-albumin julkaisu näytti epävarmalta.

Lorna Shore on kuitenkin juuri julkaissut sosiaalisessa mediassa tiedotteen, jonka mukaan yhtye on päättänyt julkaista albumin suunnitellusti 31. tammikuuta. Bändi kertoo, että ratkaisu tehtiin yhdessä levy-yhtiö Century Media Recordsin kanssa, ja että se ei ollut helppo:

”Olemme aloittaneet jo uuden vokalistin etsinnät, ja meidän on todellakin tarkoitus jatkaa Lorna Shorea vahvempina kuin koskaan. Fanimme ja koko metalliyhteisö ovat olleet todella kärsivällisiä albumia kohdanneiden viivästysten kanssa. Olette odottaneet jo tarpeeksi kauan. Siinä ei olisi mitään järkeä, että heittäisimme levyn roskiin tai äänittäisimme sille uudet vokaalit. Bändi sekä levy-yhtiö ovat siitä samaa mieltä. Tulemme tiedottamaan uudesta vokalistista niin pian kuin mahdollista, ja kiertueemme Decapitatedin kanssa tulee toteutumaan. Älkää uskoko huhuja, mikäli ette kuule niitä meiltä. Emme tule tuottamaan pettymystä.”

Kommentoi julkaisua