Lorna Shoren ja kitaristi Connor Deffleyn tiet eronneet

Yhdysvaltalaisen deathcore-yhtye Lorna Shoren ja kitaristi Connor Deffleyn yhteinen taival on tullut päätökseensä. Bändi julkaisi tiedotteen aiheesta:

”Veljemme Connor Deffley on astunut syrjään Lorna Shoresta. Rakastamme häntä ja tulemme ikävöimään häntä kovasti. Ilman hänen panostaan viiden vuoden aikana emme olisi saavuttaneet kaikkia niitä ihania muistoja, joita me voimme muistella. Toivomme hänelle hyvää ja kiitämme häntä osallisuudestaan tähän perheeseen. Onnea matkaan tuleviin hankkeisiisi, Connor. Nähdään taas pian.”

Myös Deffley itse ilmoittaa erostaan:

”Tästä päivästä lähtien en ole enää osa Lorna Shorea. Se ei ole ollut helppo päätös, mutta minusta tuntuu, että minun on aika tarttua toisiin mahdollisuuksiin. Viimeiset viisi vuotta ovat olleet pelkkää siunausta, enkä voisi olla ylpeämpi siitä, mitä olemme tässä ajassa saavuttaneet. Haluan kiittää kaikkia faneja sekä elämänmittaisia ystäviä, joita olen saanut tänä aikana. Kaikista eniten haluan kuitenkin kiittää veljiäni bändissä. Toivon heille valtavasti onnea heidän matkallaan, enkä malta odottaa, mitä Lorna Shoren tulevaisuus tuo tullessaan.”

 

Kommentoi julkaisua