Lost In Greyn uusi albumi ”Under the Surface” kuunneltavissa kokonaisuudessaan

Kirjoittanut Satu Haiko - 2.7.2021

Teatraalisen metalliyhtyeen Lost in Greyn ”Under the Surface” –albumi julkaistiin tänään Reaper Entertainment -yhtiön kautta. Luvassa on entistä syvempi sukellus harmaan maailmaan, jossa matkataan läpi myrskyjen ja vuorovetten tähtipölyn maustamana. Tuore albumi on nyt laitettu kokonaisuudessaan kuunneltavaksi Spotifyn palveluun ja voit kuunnella sen tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Kolmas studioalbumi on samalla yhtyeen tähänastisen uran kruununjalokivi. Harri Koskela kertoo albumista:

”Musiikillisesti Under the Surface on henkilökohtaisen säveltäjäurani kohokohta. Olen erityisen ylpeä saavutuksistamme bändinä tällä albumilla, ja mielestäni se myös kuuluu myös levyllä. Kuten aiemminkin yhtyeemme historiassa, kyseessä ei varsinaisesti ole levy jota voisi kuvailla musiikkiteollisuuden pikaruokana, vaan se vaatii aikaa ennen avautumistaan, ja vielä muutaman kuuntelun lisää ennen kuin se puhkeaa kuulijalle täyteen kukkaansa. Toivottavasti nautitte albumista yhtä paljon kuin me nautimme sen tekemisestä”

 

”Under the Surface ” -albumin kappalelista on:

1. I
2. Disobedience
3. Waves
4. Shine
5. Varjo
6. Souffrir
7. Stardust – I. The Race
8. Stardust – II. Sand Castles
9. Stardust – III. The Abyss

Albumin tuotti ja äänitti Harri Koskela (Grey Realm Studio), miksasi Juhis Kauppinen (Shedstudios) ja masteroi Daniel Hagström (Finnvox).