Lost In Music -festivaalille lisää kiinnityksiä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 10.9.2010

Tampereella 20.-23.10. järjestettävän Lost in Music -festivaalin artistikattaus on jälleen täydentynyt niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin artisteilla. Ohjelmistoon on alkusyksyn aikana luvassa vielä kymmeniä lisäyksiä. Lue lisää nähdäksesi koko lehdistötiedote asian tiimoilta.

Aiempaa kansainvälisemmän kaupunkifestivaalin ulkomaista esiintyjäkaartia vahvistavat lauluntekijäsensaatio Asaf Avidan & The Mojos (IL), NME-lehden tämän hetken parhaaksi brittiläiseksi rock-bändiksi julistama Biffy Clyro (UK), laulaja-lauluntekijä Iiris (EST), elektro/hiphop-ryhmä Maskinen (SWE) ja tanskaksi ja englanniksi laulava Nephew (DK).

Ohjelmistoon on lisätty myös lukuisia kotimaisia artisteja, kuten uuden materiaalin julkaisuun valmistautuvat Barbe-Q-Barbies, Jonna Geagea ja Relentless sekä 25-vuotista taivaltaan juhlistava Kumikameli. Mukana ovat myös uudella ”The Simple Pleasures” -videollaan ihastuttanut Magenta Skycode, vaihtoehtoyhtyeet Risto, Grillin’ Willie And The Vegetarians, Kapkap ja Laivue sekä suomirockin perinteitä kunnioittavat Pauli Hanhiniemi ja Epilä. Rockimpaa osastoa edustavat vastikään uuden albumin julkaissut Sweatmaster sekä mielenkiintoiset tulokkaat Fireal, The Blanko ja The Mama King.

Lisäksi Tampereella nähdään punk-yhtyeet Käpykaarti ja Mars Underground sekä raskaampaa musiikkia esittävät Circle of Contempt, Dead Shape Figure, Fall of the Idols, Lighthouse Project, Snow White’s Poison Bite, Nicole, Pressure Points ja Vinum Sabbatum.

Aiemmin varmistuneet Lost in Music -artistit ovat Adam Tensta (SWE), Einstürzende Neubauten (GER), Fatboy (SWE), Ismo Alanko Teholla, Jätkäjätkät, K-X-P, Last Calls, Le Corps Mince De Françoise, Michael Monroe, Oceansize (UK), Saurus, Uusi Fantasia, Vessels (UK), Villa Nah, Von Hertzen Brothers ja Yölintu.

LIPUT:

Ke 20.10.2010 Yo-talo
OCEANSIZE (UK)
VESSELS (UK)
Liput 12 EUR

Ke 20.10.2010 Klubi
AN EVENING WITH EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN (GER)
Liput 20 EUR

To 21.10.2010 Pakkahuone
EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN (GER) 30-VUOTISJUHLAKONSERTTI
Liput 39 EUR

Ke 20.10.2010 – To 21.10.2010 Pakkahuone & Klubi
EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN (GER)
2 päivän liput 49 EUR

To 21.10.2010 Klubi
FATBOY (SWE)
LAST CALLS
RELENTLESS
Liput 10 EUR

To 21.10.2010 Yo-talo
ISMO ALANKO TEHOLLA
NEPHEW (DK)
Liput ennakkoon 16 EUR, ovelta 18 EUR

Pe 22.10.2010 Pakkahuone & Klubi
JÄTKÄJÄTKÄT
UUSI FANTASIA
VILLA NAH
MAGENTA SKYCODE
LE CORPS MINCE DE FRANÇOISE
KAP KAP
K-X-P
IIRIS (EST)
+lisää artisteja julkistetaan myöhemmin
Liput 15 EUR

La 23.10.2010 Pakkahuone & Klubi
BIFFY CLYRO (UK)
MICHAEL MONROE
VON HERTZEN BROTHERS
ASAF AVIDAN & THE MOJOS (IL)
SWEATMASTER
THE BLANKO
FIREAL
Liput 25 EUR

FESTIVAALIPASSIT:

Lost in Musiciin on myynnissä myös rajoitettu määrä festivaalipasseja, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn kaikkiin konsertteihin, mikäli keikkapaikalla on saapumishetkellä tilaa. Liput vaihdetaan rannekkeisiin 20.-23.10.2010 Tampereen Klubilla. Aukioloajat: www.klubi.net/tre

ENNAKKOMYYNTI JA IKÄRAJAT:

Liput ja passit ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupalvelussa. Hintoihin lisätään ennakkomyyntipaikkojen mahdolliset toimituskulut. Kaikkien julkistettujen konserttien ikäraja on K-18.

Muiden julkistettujen esiintyjien keikkapäivistä ja lipunmyynnistä tiedotetaan lähiviikkoina.