Lost Societyn Samy Elbanna vierailemassa ammattiskeittaaja Elliot Sloanin tekijämiehistä koostuvassa uudessa metallibändissä: kuuntele uusi kappale ”Death Lead the Way”

– Tuska 2019.

Kotimaisesta thrash metal -yhtye Lost Societysta tunnettu laulaja-kitaristi Samy Elbanna on päätynyt mukaan melkoiseen superkokoonpanoon. Ammattilaisskeittaaja Elliot Sloan on perustanut yhdessä kämppiksensä Tanner Waynen (In Flames) kanssa uuden metallibändin nimeltä , johon kaksikko on saanut mukaan Samyn lisäksi vierailijoiksi Black Dahlia Murderin kitaristin, Brandon Ellisin, sekä mm. Nihilistissä sekä Rattblackissa vaikuttavan rumpalin, Sean Elgin. Projekti on julkaissut Spotifyn kautta kuunneltavaksi kappaleen nimeltä ”Death Lead the Way”, ja voit kuunnella sen tästä:

Samy Elbanna kommentoi bändiin päätymistä Kaaoszinelle seuraavasti:

”Reilu pari vuotta sitten Elliot rupesi seuraamaan mua Instagramissa ja aloimme juttelemaan musasta ja skeittaamisesta, ja selkeästi Elliot diggaili Lost Societya, mikä oli ihan tajuton juttu! Hän mainitsi että on työstänyt levyä, jossa tulee olemaan paljon vierailijoita, ja pyydettyäni muutaman biisin kuunteluun sanoin hänelle heti, että jos ikinä tarvitsee mun jeesiä mihinkään, niin olisi maailman siisteintä olla jotenkin tässä mukana. Hän oli aivan tohkeissaan ja pyysi josko haluaisin rustata sanat ja laulaa kyseisen biisin laulut ja heittää alkuun soolon – siitä se sitten lähti! Tuli tajuton biisi, ja on ihan massiivinen kunnia olla näin kovan jengin kanssa tässä biisissä!”

Kommentoi julkaisua