Loudguns kiinnitetty Rock It Up/City Of Lights Recordsille

Loudguns 2014Tamperelainen hard rockia soittava ”kasarijyrä” Loudguns jatkaa lujalla tykityksellä eteenpäin, sillä bändi on juuri kirjoittanut levytyssopimuksen saksalaisen Rock It Up Records/City Of Lights Records levy-yhtiön kanssa. ”On tämä hienoa vihdoin huomata että on yhä niitä lafkoja joita kiinnostaa se musiikki, kyllä tässä viimeisen neljän vuoden aikana on semmosia diilitarjouksia nähty ettei voisi todeksi uskoakaan.” kertoo bändin kitaristipomo – Sami Pilve.

”Levy-yhtiömme julkaisee meidän toisen levyn Sunset Runaway:n keväällä 2015 CD:n muodossa. Tarkempia päiviä kerrotaan heti kun saamme itse ne tietoomme” jatkaa – Sami Pilve.

Loudguns on mukana myös kahdella kokoelmalevy julkaisulla jotka tulevat kevään aikana ulos. Toinen on levy-yhtiön julkaisema ”You better rock it up vol. 1” ja toinen on ”Balls of steel – 2015” jonka julkaisee bändin vaatesponsori Rock ’n’ roll Gangstar, Los Angelesista käsin. ”On tämä hassua ja tietysti hienoa että vuosi startattiin vielä aika tyhjiltä ja nyt saadaan kolme CD julkaisua heti alle, pari kokoelmaa ja oma levy. Studioon ollaan myöskin menossa kevään aikana äänittämään uutta sinkkua jolle kuvataan sitten loppukevään aikana uusi video. Syksyllä olisikin sitten suunnitelmissa lähteä äänittämään kolmatta täyspitkää.” – viimeistelee Pilve.