The Queers

LPRHC Fest julkaisi ensimmäiset kiinnitykset – mukana pop-punk -legenda The Queers sekä kovia kotimaisia

Kirjoittanut Teemu Hakala - 29.1.2018
The Queers

LPRHC Fest järjestetään jälleen elokuun 3.-4. päivä Huhtiniemen laskettelurinteellä Lappeenrannassa. Tämän vuoden ensimmäisten kiinnitysten joukkoon kuuluvat muun muassa legendaarinen pop-punk -yhtye The Queers (USA), odotetun paluun keikkalavoille tekevä Kakka-Hätä 77 sekä Aivovuoto, Aztra, Häiriköt, Kyre & Duunarit, M.O.R.A., St. Hood, ja Strum101.

Festivaalin virallinen tiedote:

LPRHC Fest on kaksipäiväinen punkkiin, hardcoreen, räppiin ja vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt festivaali, joka järjestetään Huhtiniemen laskettelurinteessä Lappeenrannassa 3.-4.8.2018. Festivaalin musiikkikattaus on monipuolinen yhdistelmä hittiesiintyjiä ja suurille yleisöille tuntemattomampia, tasokkaita ug-bändejä. LPRHC Fest on loistava festivaali jokaiselle, joka on kiinnostunut alakulttuureista mutta haluaa fiilistellä niitä ammattimaisesti järjestetyssä tapahtumassa.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lähellä on myös Karelia-Park Kesähotelli. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

LPRHC Fest on pieni festivaali suuren tapahtuman bändeillä. Tämän vuoden ensimmäiset julkistetut esiintyjät ovat pop-punkin legendaarisimpiin nimiin lukeutuva The Queers (USA), odotetun paluun keikkalavoille tekevä Kakka-Hätä 77 sekä Aivovuoto, Aztra, Häiriköt, Kyre & Duunarit, M.O.R.A., St. Hood, ja Strum101. Lisäksi festivaalialueella on viime vuonna huippusuosion saanut Linnunradan Rinnebaari, jota isännöivät jälleen Laineen Kasperi ja Raipati. Rinnebaarissa nautitaan erilaisia avaruusvichyjä kotimaisen elektronisen musiikin kiinnostavimpien underground-nimien tahtiin sekä todistetaan yllättäviä ja eksklusiiveja yhteiskeikkoja.

Loput esiintyjät julkaistaan talven ja kevään aikana. Päiväkohtaiset ennakkoliput tulevat myyntiin, kun koko kattaus on julkaistu.

Luetuimmat

Uusimmat