Lukuisten suomalaisten muusikoiden kanssa yhteistyötä tehnyt Bam Margera paljastaa Instagramiin julkaisemassaan erittäin sekavassa videossa saaneensa potkut Jackass 4 -elokuvasta

Ammattiskeittaaja nousi kuuluisuuteen 2000-luvun alussa Music Televisionin -sarjassa. Margera on vuosien saatossa tullut hyvinkin tunnetuksi rakkaudestaan suomalaiseen musiikkiin ja hän onkin ohjannut musiikkivideoita mm. The 69 Eyesille sekä HIM:lle. Margeran upeaa uraa on kuitenkin varjostanut jatkuva taistelu päihteitä vastaan ja nyt viimeiset vuodet miehen fanit ovat olleet erittäin huolissaan Margeran sekavasta käytöksestä sosiaalisessa mediassa. Margera on vuosien saatossa käynyt useaan otteeseen vieroituksessa hakemassa itselleen uutta suuntaa mutta repsahtanut aina sen jälkeen takaisin juomaan.

Nyt Bam Margera on julkaissut Instagramissa erittäin sekavan videon, josta fanit varmasti saavat lisää aihetta huoliinsa. Videolla Margera kertoo olleensa juuri 90 päivää 90 000 dollaria maksaneessa vieroituksessa mutta kuten videolta hyvin käy ilmi ei Margera ole pysynyt irti päihteistä ja sen vuoksi Jackass 4 -elokuvan tiimi on päättänyt erottaa hänet elokuvasta. Margera vuodattaa videolla katkeruuttaan elokuvan tekijätiimiä kohtaan ja pyytää fanejaan välttämään elokuvaa.

Voit katsoa Instagramista jo poistetun tarinan YouTuben kautta tästä:

Kommentoi julkaisua