Luna Killsiltä lisää alternative rockia: uusi single ”Liar, Liar” purkaa patoutunutta raivoa

Alternative rock -yhtye Luna Kills riemastuttaa jälleen uusilla ja katkeransuloisilla sävelillä. Kuopiolaisbändin järjestyksessään toinen pitkäsoitto ”Not To Be Bitter But It Helps” ilmestyy 11. kesäkuuta, ja siltä lohkaistiin viime kuussa lukuisten radiokanavien soittama ”bITTER sONGS COME EASY” -single. Nyt vuorossa on levyn kakkossinkku ”Liar, Liar”, joka jäi demovaiheessa kaikkien bändien jäsenten päähän parin kuukauden ajaksi korvamadoksi. Voit kuunnella kappaleen tästä:

Esituotantovaiheessa biisistä tuli kaikkien suosikki, ja ’Liar, Liar’ oli kaikilta kysyttäessä eka valinta singleksi, koska se yksinkertaisesti on bängeri”, bändin jäsenet kuvailevat bassovetoisesti groovaavaa biisiä.

Liar, Liarista” julkaistaan kevään kuluessa myös musiikkivideo. Kappale on luonteva jatke erinomaisesti menestyneelle ja katkeruutta henkivälle ykkössinkulle: biisin sanoissa edetään omien tuntojen pohtimisesta sisään kasautuneen raivon purkamiseen. Luna Killsin laulaja ja biisin sanat kirjoittanut Lotta Ruutiainen toteaa kappaleesta seuraavaa:

”Ihan sama, mitä inspiraationaalisia quoteja netissä on kukkakuvien päällä tai miten joku self love -kirja sanoo, että anteeksi antaminen on tie omaan parempaan olemiseen. Joskus ainoa vaihtoehto tuntuu olevan palavat sillat ja hengitysilman löytäminen vähemmän toksisilta laitumilta.”

Luna Killsin ja rumpali Maiju Mäen tiet ovat viime singlen jälkeen eronneet hyvässä hengessä, ja yhtye jatkaa tällä hetkellä toistaiseksi triona. Tarkoitus on kuitenkin löytää pysyvä rumpali bändiin, joten kuopiolaisyhtyeen musiikista innostuvien taitavien kannuttajien kannattaa ottaa ryhmään yhteyttä sosiaalisten median kanavien kautta.

Rumpalin paikka täytetään, kunhan sopiva löytyy”, Luna Killsistä vinkataan.