Lunta Ilosaaressa -tapahtuman loput esiintyjät julkaistiin – mukana mm. Hardcore Superstar

Hardcore Superstar live 1
© Nelly Tatti

11.2.2017 Joensuu Areenalla järjestetään Ilosaarirockin pikkuvelitapahtuma Lunta Ilosaaressa. Tapahtuma järjestetään myös Kuopion Kuopio-hallissa päivää aikaisemmin. Tapahtuman lopullinen kattaus on nyt varmistunut kun esiintyjäkaartiin on lisätty , ja . Aiemmin julkaistuja esiintyjiä ovat Disco Ensemble, Danko Jones ja Backyard Babies.

HELMIKUUSSA 2017 JUHLITTAVAN -TALVIFESTIVAALIN OHJELMA ON VALMIS

* Olavi Uusivirta, Pariisin Kevät ja Hardcore Superstar (SWE) festivaalin uudet nimet!
Kuopio-hallissa perjantaina 10. helmikuuta ja Joensuun Areenassa lauantaina 11. helmikuuta järjestettävä Lunta Ilosaaressa -festivaali täydentyy kolmella uudella yhtyeellä. Jo aikaisemmin kiinnitettyjen Disco Ensemblen, Danko Jonesin (CAN) ja Backyard Babiesin (SWE) lisäksi festivaaleilla esiintyvät Olavi Uusivirta, Pariisin Kevät ja ruotsalainen Hardcore Superstar.

Kotimaan kysytyimpiin rock- ja popartisteihin lukeutuva Olavi Uusivirta valloittaa bändinsä kanssa festivaalien lavat tuttuun tapaan energisellä ja karismaattisella otteellaan. Tänä vuonna julkaistu ”Olavi” -albumi piipahti myös Suomen virallisen listan ykkösenä ja pysyi listalla kaikkiaan 27 viikkoa.

Lisää täsmälääkettä talven pakkasiin tapahtumassa tuo ”Kesäyö” -kappalestaan parhaiten tunnettu helsinkiläisyhtye Pariisin Kevät, joka palaa keikkalavoille julkaisemalla uuden albumin 3. helmikuuta 2017. Yhtye antoi jo ensimakua tulevasta levystään julkaisemalla
videon kappaleestaan ”Hei mä soitan sulle ihan kohta”.

Kanadalaisen Danko Jonesin ja ruotsalaisen Backyard Babiesin lisäksi raskaamman musiikin linjaa edustaa myös naapurimaasta saapuva Hardcore Superstar. Rosoista rokkia ja glam metallia vuodesta 1997 yhdistellyt Hardcore Superstar nähdään nyt pitkästä aikaa Suomessa. Uusin albumi, HCSS julkaistiin vuonna 2015 ja uutta materiaaliakin lienee faneille tarjolla.

– Päätimme panostaa tämän kertaisella Lunta Ilosaaressa -festivaaleilla astetta popimpaan, rockimpaan ja jopa metallimpaan linjaukseen ja tuoda tänne Itä-Suomeen yhtyeitä myös Suomen rajojen ulkopuolelta, kertoo festivaalin tuottaja Harri Laukkanen Kerubilta ja jatkaa:
– yhtyeet saapuvat Kuopio-halliin perjantaina 10. helmikuuta ja jatkavat siitä kohti Joensuu Areenaa. Festivaalin lippujen myynti alkoi marraskuussa villkkaasti, nyt ohjelma on siis kokonaisuudessaan valmis. Festivaalien soittoaikataulu julkaistaan vielä joulukuun aikana.

Festivaalin lipunmyynti jatkuu Tiketissä, Lippupisteessä ja Joensuun levykauppa Levy-Eskoilla. Opiskelijalippuja myydään myös Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Joensuun, Kuopion ja Savonlinnan toimistoissa. Liput maksavat 35 euroa, opiskelijoille 25 euroa.

Lisätietoa: www.luntailosaaressa.fi ja https://www.facebook.com/luntailosaaressa
Haastattelut: Harri Laukkanen, 050 336 0489 ja harri.laukkanen@kerubi.fi

Kommentoi julkaisua