Luola Events herättää Punkaharjun luolaston henkiin

Punkaharjun Tuunaansaaren maailmankuulu luolasto, entisen Taidekeskus Retretin tilat, heräävät eloon tässä kuussa. Luolaston Kalliosali-konserttialueesta on allekirjoitettu huhtikuussa 2018 vuokrasopimus, jonka myötä luolastossa tullaan järjestämään yksinoikeudella tapahtumatoimintaa -nimellä.

Luola Events on kahden savonlinnalaisen matkailu- ja tapahtuma-alan toimijan kunnianhimoinen projekti, joka tuo luolaston tiloihin ympärivuotisesti musiikki- ja kulttuuritapahtumia. Ensimmäisenä tilaisuutena Kalliosalissa järjestään lauantaina 16.6.2018 Käkipäivät-kesänavauksen iltakonsertti, pääesiintyjänä jo 25 vuotta Suomen kovimpaan musiikin kärkikastiin kuulunut . Syksyn mittaa Luolaston Kalliosalissa tulee esiintymään myös mm. ja .

Kalliosali on suorastaan eeppinen rakenteensa puolesta

Luolaston Kalliosali on täysin uniikki konserttisali syvällä maan sisällä. Se mahdollistaa massatilaisuuksien tuottamisen poikkeuksellisessa ympäristössä, Punkaharjun kansallismaisemien kupeessa. Itse sali on kolmekymmentä metriä korkea ja tarjoaa hulppeat puitteet konserteille. Kalliosaliin ja sen ympäristöön on haettu 1 000 asiakaspaikkaa. Ensi vuodeksi luolaston käyttöönottoa on suunniteltu otettavan entistä laajemmin.

Luola Eventsin taustalla olevat toimijat Matkailukeskus Harjun Portti sekä Keiku ry. Keiku Ry on kerimäkeläinen vuonna 2003 perustettu kulttuuriyhdistys. Kulttuuriyhdistys tunnetaan erityisesti tapahtumistaan ja keskikesällä Kerimäellä järjestettävästä Puruvesi Pop-festivaalistaan. Tänä vuonna kaksipäiväisellä festivaalilla heinäkuussa esiintyvät mm. Stam1na, Viikate ja Kotiteollisuus.

16.6. Trees ja Egotrippi
14.7. ja
24.8. Virve Rosti
27.10. Elastinen
17.11. Kuningasidea ja Jouni Aslak & Nousukauden lapset
1.12. Anssi Kela

Luola Events -kotisivut

Kommentoi julkaisua