Lutakko -dokumentti saavutti tavoitteensa

Lutakko 201520.11. käynnistetty -dokumentin joukkorahoituskampanja saavutti tavoitteensa 2 000 euroa maanantain 7.12. illalla. Tavoite summa tuli täyteen 70 mesenaatin voimin, jolloin keskimääräinen tukija käytti dokumentin edistämiseen vajaat 29 euroa.

– Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kampanjan jakamista ja kavereiden painostamista kannattaisi vielä lopettaa. Meidän budjetissa on edelleen iso aukko, jota jokainen tätä kautta hankittu euro tilkitsee pienemmäksi. Käytännössä tämä tarkoittaa meille vähemmän apurahahakemusten kirjoittamista ja sponsoreille soittelua. Jatketaan siis taistelua! kirjoitetaan Lutakko-dokumentin Facebook-seinällä tavoitteen saavuttamisesta kertovassa päivityksessä.

Mesenaatti-palvelussa oleva joukkorahoituskampanja on vasta puolivälissä, osallistumisaikaa on maanantaihin 21.12. asti. Kampanjan kautta kuka tahansa voi osallistua dokumentin rahoittamiseen ja saada rahoilleen vastineeksi esim. kutsun dokumentin kutsuvierasensi-iltaan, nimensä dokumentin lopputeksteihin tai vaikka yksityisen ennakkonäytöksen tekijöiden kanssa. Dokumentti saa ensi-iltansa Tanssisali Lutakossa suljettujen ovien takana lauantaina 17.9.2016.

Lutakko-dokumentti Facebookissa: www.facebook.com/Lutakko-dokumentti-872006192876116/

Joukkorahoituskampanja Mesenaatissa: www.mesenaatti.me/lutakko-dokumentti

Kommentoi julkaisua