Luuvitonen päättää keikkavuotensa näyttävästi 7. joulukuuta Turun Apollossa

Kirjoittanut Nikki Jääsalmi - 3.12.2019

Turun seudulta ponnistava Luuvitonen on hankkinut itselleen mainetta hurjana ja vauhdikkaana liveaktina. Pääasiassa covereista settilistansa muodostanut bändi on lyönyt kovat piippuun ja aikoo päättää vuotensa juhlavasti. Itsenäisyyspäivän jälkitunnelmissa, lauantaina 7. joulukuuta, yhtye nousee Turun Apollon lavalle näyttävämpänä kuin koskaan. Bändi on hankkinut seurakseen suomalaisen rockin rintamasta tuttuja nimiä, sillä vierailijoina nähdään Hantta Viinamäki, Jussi Hakulinen sekä Tuomas ”Tume” Riihimäki.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Luuvitosen kanssa lavalle nousee siis ex-Klamydia-basisti Hantta Viinamäki, joka vaikuttaa tällä hetkellä Loretta Problemsin riveissä. Jussi Hakulinen ei tietenkään esittelyjä kaipaa, mutta Luuvitonen on otettu mahdollisuudesta saada Hakulisen kaltainen legenda nousemaan yhtyeen kanssa lauteille. Bändi tulee esittämään Hakulisen tekemiä -hittejä mutta myös Yötä, joka ei ole lähtöisin Hakulisen käsistä.

Kosketinsoittimellaan äänimaailmaa tulee tuottamaan Turun Rock Academyn Tuomas ”Tume” Riihimäki, joka edustaa paikallista eturivin taituruutta. Riihimäki on vaikuttanut bändeissä kuten Shades of Nowhere, Blind Stare, Willie & The Goodsouls sekä CoverStars. Upean illan kruunaa puhallinosasto, josta vastaavat Timo Mansikka-Aho, Sakari Lähdetie sekä Björn Friberg.

Ohjelmistossa kuullaan muun muassa Klamydiaa, Popedaa ja Yötä. Huikea kaarti niputtaa vuoden Luuvitosen osalta mahtavaan ja intohimoiseen suomirock-tykitykseen, joka hakee vertaistaan.

Turun Rock Academy Tomi Arvaksen johdolla on tukenut iltaa tarjoamalla Luuvitoselle ja esiintyjäkaartille mahdollisuuden treenata tiloissaan ja antanut käyttöön tekniikan, minkä myötä Luuvitonen esittää TRA:lle suuret kiitokset.

la 7.12.2019 Apollo Klubi, Turku
Showtime: 22.00
Liput: ennakkoon 9 €/ovelta 12€
https://www.ticted.com/fi/events/4846

Luetuimmat

Uusimmat