M. Shadowsin mukaan Avenged Sevenfold ei kiirehdi uuden albuminsa kanssa: ”Julkaisemme sen silloin kun haluamme”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 10.11.2021
Avenged Sevenfold – Rockfest 2018.

Yhdysvaltalainen metalliyhtye Avenged Sevenfold on kaikessa rauhassa työstänyt seuraavaa albumiaan. Vielä hetki sitten bändin keulakuva M. Shadows kertoi haastattelussa, että levyn julkaisua kaavaillaan kesälle 2022.

Nyt Shadows kertoo hieman enemmän levyn julkaisusta tuoreessa Tuna On Toast With Stryker -podcastin jaksossa.

”Yritämme vain varmistaa, että kanssamme levyn tukemiseksi kiertueelle lähteminen kannattaa. Julkaisemme sen silloin kun haluamme. Siitä se lopulta riippuu. Ihmiset tuntuvat luulevan, että työskentelemme heille. Loppujen lopuksi jokaisen meistä on päätettävä: ’Olen valmis lähtemään tämän levyn takia kiertueelle’. … Pitää vain varmistaa, että on henkisesti valmis siihen”, Shadows kertoo ja jatkaa:

”En halua vaikuttaa siltä, että meillä on ongelmia bändissä – meillä ei ole – mutta ihmiset ovat myös hyvin tietoisia omasta elämästään ja siitä, miten se on tällä hetkellä, ja he haluavat olla onnellisia niissä asioissa, joita tekevät, ja uskon, että fanit haluavat meidän olevan onnellisia työssämme. Olemme hyvin onnellisia tässä digitaalisessa maailmassa, johon olemme menossa, ja NFT:sta, ja tulemme olemaan onnellisia, kun levy tulee ulos. Ja kun teemme keikkoja, olemme onnellisia. Tietäkää, että jos olemme lavalla, niin olemme hyvässä paikassa.”

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Avenged Sevenfoldin edellinen albumi ”The Stage” ilmestyi vuonna 2016.