Maaliskuussa avautuva The Circus Kuopio palauttaa livemusiikin Kuopion keskustaan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.3.2022

Perjantaina 25.maaliskuuta Vuorikadulla avautuvan uuden The Circus Kuopion lavalla tullaan keväällä näkemään muun muassa Kalle ja Ida Paul, Mokoma, Kotiteollisuus, Kaija Koo, Teflon Brothers, Sanni, Battle Beast ja Ellinoora. Kevään tapahtumien lipunmyyynti alkaa tänään.

Vuorikadulle avautuva The Circus Kuopio palauttaa livemusiikin Kuopion keskustaan. Uusi 800-paikkainen musiikkiklubi tulee tarjoamaan loistavat puitteet sekä livemusiikin esittämiseen että sen kuuntelemiseen. The Circus Kuopion toiminta alkaa perjantaina 25. maaliskuuta Kalle ja Ida Paulin keikalla, ja artisteja on buukattu jo pitkälle kevääseen. Katso tänään julkistettu lista kevään keikoista alta.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

The Circus Kuopion promoottorina toimii pitkän linjan ravintola- ja musiikkiklubiyrittäjä Niko Hallamäki. Talon esitystekniikan vastaava on legendaarisesta Henry’s Pubista tuttu Kimmo Hämäläinen ja klubin päivittäistä toimintaa pyörittää Ilonan entinen ravintolapäällikkö Jani Juutilainen. The Circuksen promoottori Niko Hallamäki kertoo uudesta klubista seuraavaa:

”Kuten paikan nimikin sen jo kertoo, on ohjelmistomme ennakkoluulotonta, monessa aikakaudessa seikkailevaa ja musiikkityylissä pomppivaa. Ilonan ja Henry’s Pubin lopetettua toimintansa on Kuopion keskustasta puuttunut elävän musiikin klubi ja olen iloinen päästessäni lanseeraamaan Kuopioon uutta elävän musiikin keidasta. The Circus Kuopio toivottaa kaikki tervetulleeksi.”

The Circus Kuopio on remontoitu alkuvuodesta 2020 suljetun Ilonan tiloihin. Klubia on mahdollisuus vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. The Circus Kuopion ennakkoliput myy Lippu.fi.

The Circus Kuopion kevään ohjelmisto:
Vuorikatu 19
Ikäraja keikoille K18, ellei toisin mainita.

pe 25.3. Kalle ja Ida Paul
la 26.3. Mokoma
pe 1.4. Kotiteollisuus
la 2.4. Pikku G
to 7.4. Kaija Koo
pe 8.4. Teflon Brothers
la 9.4. Neljä Ruusua
to 14.4. Vesala
su 17.4. Sanni
pe 22.4. Steve ’n’ Seagulls
la 23.4. Chisu, Figaro
pe 29.4. Wappuetkot: Mr. President, Dr. Alban, Movetron ja Dj Toni
la 30.4. Abreu
pe 6.5. Miljoonasade
la 7.5. Korpiklaani. Bloodred Hourglass, Finntroll
pe 13.5. Etta, Costee, Tippa
la 14.5. Retro Night / Matti Airaksinen
pe 20.5. Battle Beast (ovet klo 18.30 / show time 19.30)
pe 20.5. Pyhimys (ovet klo 22.00)
la 21.5. Ellinoora
pe 27.5. Gasellit
la 28.5. Neon 2
la 4.6. School’s Out / Kube
pe 10.6. Rock In The City -jatkot / Peer Günt
la 11.6. Rock In The City -jatkot /Stereo Terror -disco