Machine Headin laulaja Robb Flynn kommentoi koronaviruspandemiaa: ”Uskon, että tässä menee kaksi, jollei jopa neljä vuotta”

Yhdysvaltalaisen groove metal -yhtye Machine Headin kitaristi-laulaja Robb Flynn keskusteli Primordial-radion lähetyksessä koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilasta. Kuten monia muitakin aloja, korona on muuttanut myös musiikkimaailmaa.

Flynn ei usko pandemian häviävän vähään aikaan.

”Olen sanonut tätä jo kuukausia, vaikka ihmiset eivät välitä mielipiteestäni. Uskon, että pandemia jatkuu kahden, jollei jopa neljän vuoden ajan. Olimme kaikki liian naiiveja sen suhteen, mitä tapahtui.

Otimme nopeasti ’siirretään Euroopan-kiertuetta’ -asenteen, vaikka paljon on muuttunut. Koko maailma kääntyi ympäri neljässä viikossa. Kaikki yksittäiset keikkapaikat, joissa aioimme soittaa on nyt pysyvästi kiinni, ainakin tämän hetken ennakoitavissa olevan ajan. Ja niin, ei tämä kiertue toteudu.

Neljässä viikossa näin missä tilassa maailma oli ja tajusin, että tämä jatkuu neljä vuotta. Ja vaikka pandemia häviäisi, uskon, että ihmiset ovat edelleen shokissa, etteivät halua tulla esityksiin. Tapahtumapaikat pohtivat uudelleenavaamista 25 prosentin kapasiteetilla. Se on 2 500 ihmistä 10 000 hengen tapahtumapaikalla. Se on kurjaa.

Ja kuinka promoottorit ansaitsevat palkkansa? Promoottorit pyytävät jo 50 % vähennystä takuusta. Se on tuhoava, taloudellinen menetys meille, emmekä pysty siihen. Meillä ei ole varaa tehdä kiertuetta. Se maksaa liikaa.”

Katso koko haastattelu tästä:

Kommentoi julkaisua