Machine Headin Orlandon-konsertista katsottavissa videomateriaalia

Hiljattain uuden ”Catharsis” -albuminsa julkaissut metalliyhtye Machine Head esiintyi 5.2.2018 The Plazassa Orlandossa, Floridassa. Kyseessä on ”Evening With” -konsertti, jossa yhtye esiintyy läpi koko illan ilman muita bändejä. Videoita konsertista katsottavissa jutun lopusta.

Vuonna 2014 julkaistun ”Bloodstone & Diamonds” -levyn kiertueella yhtye soitti noin 250 konserttia ilman yhtäkään lämmittelijää. Puolalaisen Interia -sivuston haastattelussa yhtyeen keulakuva Robb Flynn kertoo:

”Olemme ottaneet muita yhtyeitä mukaamme 23 vuoden ajan. Ihmiset eivät koskaan tykänneet yhtyeistä, jotka otimme kiertueelle. Toimme Bring Me The Horizonin ja ajattelimme, että he olisivat loistava valinta, mutta ihmiset heittivät roskakoreja heidän päälleen lavalle. Tuli aika, jolloin metalli alkoi todella tykkäämään pakettikiertueista ja festivaaleista suurilla hinnoilla. Kun mietit Paul McCartneyta tai Bruce Springsteenia, kun he tulevat soittamaan he eivät tuo seitsemää muuta bändiä. Se on vain Bruce Springsteen. Se on vain The Rolling Stones. Arvaa mitä? Se on status, jonka me haluamme. Me todella nautimme näiden ’Evening With’ -konserttien soittamisesta. 250 konserttia 283 konsertista oli ’An Evening With’ -tyylinen, jossa me soitimme kaksi ja puoli tuntia tai kolme tuntia illassa ja se oli ihan helvetin mahtavaa. Se todella elvytti meidät yhtyeenä. Se sai meidät kaivamaan esiin vanhoja kappaleita. Se sai meidät soittamaan paremmin. Se on tehnyt kiertueista kiinnostavampia. Me rakastimme sitä. Me jatkamme niiden tekemistä.”

Kommentit