Machine Headin Rob Flynnin mukaan ihmiset pitivät ”The Burning Red” -albumista enemmän kuin uskotaan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 16.1.2023

Metalliyhtye Machine Headin vuoden 1999 albumi ”The Burning Red” on monien fanien mielestä bändin tuotannon musta lammas. Levy onkin kerännyt vuosien saatossa paljon negatiivita kritiikkiä.

Bändin keulakuva Rob Flynnin mielestä levy ei kuitenkaan ole ihan niin vihattu, kuin moni luulee. Tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa Flynn kertoo, että ihmiset pitävät levystä enemmän kuin yleisesti uskotaan.

”The Burning Red ei myynyt puoli miljoonaa kappaletta sen takia, että ihmiset vihaisivat sitä! Monet kusipäät valehtelivat, etteivät ymmärtäneet sitä levyä”, Flynn kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Heittelin Method Man- tyylistä räppäystä ’A Thousand Lies’ -kappaleeseen Burn My Eyes -kiertueella. Me coveroimme Ice-T:n ’Colors’-biisiä, mutta yhtäkkiä ihmiset sanoivat, että me ’siirryimme hiphopiin’ The Burning Red -albumilla. ’Davidian’-video on räppivideo; kävelemme pitbullien kanssa kaduilla, herran tähden! En koskaan ymmärtänyt tuota kritiikkiä. Minusta The Burning Redin kappaleet kestivät aikaa. Meidän virheemme oli tehdä se musiikkivideo – se oli helvetin korni!”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat