Machine Headin Robb Flynn kertoo bändin uuden albumin olevan raskas: ”Luultavasti raskain mitä olemme tehneet hetkeen”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.4.2022

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Machine Headin johtohahmo Robb Flynn kertoo tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa hieman yhtyeen tulevasta studioalbumista. Albumia ennen julkaistaan 12. huhtikuuta uusi single.

Haastattelussa Flynn vertaa uutta albumia vuoden 2003 albumiin ”Through The Ashes Of The Empires” ja vuoden 2007 albumiin ”The Blackening”.

”Se on samankaltainen kuin [Through The Ashes Of Empires ja The Blackening] siinä mielessä, että etenemme kohti jotain uutta ja raikasta, mutta siinä on klassiset Machine Head -tunnelmat. Meillä on paljon annettavaa ja odotukset ovat korkealla, joten olen onnekas, että ympärilläni on loistavia ihmisiä. Jared todella nousi esiin ja kirjoitti hienoja riffejä ja upeita lauluja. Vogg osallistui muutamaan ideaan ja toi mukanaan todella hienoja biisejä.”

”Se on helvetin raskas, luultavasti raskain mitä olemme tehneet hetkeen. Olen soittanut niin paljon kitaraa viime aikoina; pidän Electric Happy Hoursia joka perjantai, ja joskus soitetaan biisejä, joita ei ole soitettu 10 tai 20 vuoteen, tai käydään koko albumi läpi alusta loppuun. Kun kiersimme Burn My Eyes -kiertueella, se vei minut takaisin siihen aikaan, jolloin kirjoitin sitä musiikkia. En usko, että voin koskaan enää olla siinä paikassa sanoituksellisesti, mutta riffien osalta uskon, että kaikki se valui tähän albumiin.”