Machine Headin Robb Flynn kertoo ”Burn My Eyesin” mullistaneen hänen elämänsä: ”Se, että te vielä välitätte tästä levystä, tekee minut nöyräksi”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 11.8.2020

Yhdysvaltalainen metalliyhtye Machine Head julkaisi vuonna 1994 debyyttialbuminsa ”Burn My Eyes”. Bändin oli määrä kiertää vuosi 2020 juhlistamassa debyyttialbumiaan, mutta hallitsevan maailmantilanteen takia kiertue osoittautui mahdottomaksi.

Bändin keulakuva Robb Flynn muistelee juuri 26 vuotta täyttänyttä albumia lämmöllä sosiaalisessa mediassa:

”26 vuotta sitten… hullua. Se, että te vielä välitätte tästä levystä, tekee minut nöyräksi. Tämä albumi muutti elämäni niin monella eri tavalla, etten pysty edes selittämään sitä. Oli todella erityislaatuista juhlistaa albumin 25-vuotisjuhlia Chrisin [Kontos, rumpali], Loganin [Mader, kitaristi] ja Jaredin [MacEachern, basisti] kanssa. Pistimme hemmetinmoisen shown pystyyn heille, ketkä pääsivät sen näkemään. On hullua ajatella, että olisimme kiertäneet nyt vuoden loppuun asti. Yhdysvaltojen ja Euroopan kiertuepäivät, jotka toteutuivat, vahvistivat elämäämme. Nähkäämme tulevaisuudessa. Rakastamme teitä kaikkia. Pysykää vahvoina kaiken tämän hulluuden läpi!”

Machine Headin oli määrä saapua kiertueellaan Suomeen toukokuussa, mutta konsertti siirrettiin marraskuulle. Lopulta se valitettavasti peruttiin kokonaan tältä vuodelta.