Machine Headin Robb Flynn kertoo olevansa ”helvetin ylpeä” vuoden 2018 ”Catharsis” -albumista

Yhdysvaltalainen metalliyhtye Machine Head julkaisi vuonna 2018 albuminsa ”Catharsis”, joka keräsi niin faneilta kuin kriitikoiltakin ympäri maailmaa pettyneitä kommentteja. Siitäkin huolimatta, että kyseinen albumi ei noussut ihmisten suosioon, kertoo bändin keulakuva Robb Flynn olevansa kyseisestä levystä erittäin ylpeä.

Flynn kertoo Metal Hammerille, että levyä mollasivat vain äänekäs enemmistö, ja että oikeasti suuri osa faneista on ollut levyn materiaaliin tyytyväinen.

”Olen helvetin tyytyväinen siihen levyyn. Tiesin, että se tulee suututtamaan ihmisiä. Siitä on tullut jollain ilveellä ’Catharsiksen’ myytti. Joka hemmetin arvostelu kutsui sitä kahtia jakavaksi! Se oli kahtia jakava milloin valkoisen vallan kannattajille ja saatanan rasisteille, tai sitten se jakoi alt-rightin kahtia.

Mutta meidän fanimme rakastivat sitä. Ihmiset rakastavat sitä levyä helvetin paljon. Vitut niistä trolleista, joita levy alkoi hiertämään. Minusta tuntuu, että tietyt ryhmät, erityisesti media, haluavat minun pyytävän anteeksi siitä levystä. En aio pyytää anteeksi vittu yhtään mistään!
Sille suurelle vähemmistölle, joka piti ääntä siitä, ettei pitänyt levystä, haluan sanoa, että se on täysin okei. En ole vihainen teille. Olen iloinen siitä, jos kukaan on pitänyt mistään Machine Headin tekemästä. Jos olet koskaan pitänyt yhdestäkään tekemästäni kappaleesta, olen siitä äärimmäisen iloinen.
Mielestäni on helvetin ylimielistä, naiivia ja vitun tyhmää ajatella, että tulen aina tekemään sellaista, joka uppoaa jokaiseen ihmiseen, joka on koskaan ostanut meidän levymme. En odota, että kaikki pysyvät mukana koko matkan ajan, mutta jos jäät mukaan, se tulee olemaan vitun hullua, koska sitä elämä on.”

 

Kommentoi julkaisua