Machine Headin Robb Flynn kieltää johtavansa bändiään diktaattorin elkein

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.6.2021

Metalliyhtye Machine Headin entiset jäsenet, kuin myös fanit somessa ovat toisinaan syyttäneet yhtyeen keulakuva Robb Flynnia diktaattorimaisesta otteesta bändiin. Nyt Flynn sivuaa hieman asiaa bändin kotisivuilla julkaisemassaan kirjoituksessa, jossa pohditaan hiljalleen koronasuluista avautuvia Yhdysvaltoja.

”Kun päätän mennä tonkimaan hieman sosiaalisen median jätealtaita, suurin osa paskasta, joka liittyy meihin bändinä tai minuun henkilönä, on melko myrkyllistä. Kai se vain on osa tätä työtä. Mutta tyypillisten hokemien, kuten ’trendipelle’, ’moraaliposeeraaja’, ’liberaali-lumihiutale’, joukosta löytyy myös tyypillisesti ’Robb Flynn -sooloprojekti’ tai ’Robb Flynn ja palkatut kädet’ ja perus diktaattori-paskaa”, Flynn kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Bändi on kaunis asia. Älä anna kenenkään sanoa sinulle, etteikö samanlaisten ihmisten kokoontuminen yhteistä päämäärää varten olisi mitään muuta kuin upea kokemus. Jos se bändi saa maistaa suosiota, on se paljon maukkaampaa, koska se on saavutettu tiiminä.”

Flynn kuvailee hieman bänditoimintaa, minkä jälkeen hän avaa hieman omaa näkemystään diktaattoriväitteistä:

”Mitä yritän sanoa, on tämä. Olen ollut bändeissä 17-vuotiaasta lähtien. Tässä lokakuussa minulla tulee täyteen 30 vuotta Machine Headissa. Lähdin edellisestä bändistäni pistääkseni tämän pystyyn ja voidakseni ohjata laivaa ilman, että olen vastuussa kenellekään. Halusin luoda oman kohtaloni ja tehdä oman tieni. Nousta tai vajota oman vereni, hikeni ja kyynelieni kautta. Mikään ei ole muuttunut. Haluaisinko minä, että minulla on ympärilläni kolme tai neljä ihmistä, joihin nojata ja joiden kanssa tehdä yhteistyötä? Totta kai. Minä todella nautin bändinä olemisesta. Mutta se ei ole tällä hetkellä todellisuutta, ei enää tässä vaiheessa. Jos tämä kulunut vuosi on opettanut mitään niin sen, että kaikessa on kyse selviytymisestä. Jos minulla on kappale tai kaksi valmiina, minä saan sen nauhoitetuksi ja julkaisen sen. Se on minun tapani selviytyä.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Voit käydä lukemassa koko tekstin täällä.