Machine Men lopettaa (1998-2011)

Kotimainen metalliyhtye Machine Men on päättänyt lopettaa uransa. Lue lisää nähdäksesi bändin virallisen viestin aiheesta.

Machine Men on elänyt hiljaiseloa jo yli kaksi vuotta, joiden aikana olemme käyneet läpi paljon muutoksia. Olemme miettineet myös bändin tulevaisuutta. Kun katsomme tulevaisuuteen, näemme valitettavasti liian monta liikkuvaa osaa, joita on mahdoton laittaa paikoilleen.

Pitkien keskustelujen ja pohdintojen myötä olemme tulleet siihen tulokseen, että Machine Men -yhtyeen tarina päättyy tähän. On parempi lopettaa yhteisellä päätöksellä ja ilman katkeruutta, kuin lähteä tekemään väkisin uutta levyä, jota emme voisi tehdä täydellä sydämellä. Emme olisi enää ne viisi jätkää, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Olisimme aivan jotain muuta – emme Machine Men.

Tämä bändi on ollut meille koko elämä yli kymmenen vuoden ajan. Olemme kokeneet vuosien varrella mahtavia ja ikimuistoisia hetkiä tien päällä. Emme unohda niitä koskaan. Kiitos kuuluu ihmisille, jotka ovat tukeneet meitä ja tulleet keikoille. Matkan varrelle mahtuu myös monta mutkaa, mutta silti olemme nielleet kaiken paskan pää pystyssä. Olemmehan jumalauta Suolahdesta! Vaikka haikeaksi vetää, lopetamme hymyssä suin ja reppu täynnä hyviä muistoja. Niitä voimme muistella sitten vanhana, kun istumme pubissa.

Jatkamme toki musiikin parissa, mutta yksilöinä. Paitsi Jani, josta tulee vallesmanni.

Kiitos kaikille faneille menneistä vuosista! Machine Men ei olisi ollut mitään ilman teitä.

Syvästi kunnioittaen,
Machine Men: Antony, J-V, Jarno, Eero & Jani

Kommentoi julkaisua