Mahtaako God Forbid tehdä paluun? Doc Doylen mukaan kulissien takana tapahtuu: ”Paluumme tulee tapahtumaan, kyse on vain siitä, että milloin”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 22.12.2021

Vuonna 1996 perustettu metalliyhtye God Forbid painui hiljaiseloon vuonna 2013 kitaristi Doc Doylen ilmoittaessa astuvansa syrjään yhtyeestä. Fanit ovat odotelleet kärsivällisesti tietoja mahdollisesta paluusta, josta on puhuttu vuosien mittaan varovasti. Vuonna 2019 Doyle kertoi epäilevänsä, että kukaan tuskin välittäisi, mikäli yhtye palaisi jälleen musiikin pariin.

Nyt Doyle kuitenkin kertoo seuraavaa Jamey Jastan juontamassa The Jasta Show -ohjelmassa:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Olemme käyneet keskusteluja, ja päivämääriä on heitelty… Joten asiat ovat olleet työn alla. Mutta aikatauluni Bad Wolves -kiertueen kanssa ja sitten minulla on myös The Wedding Band Metallican Robin ja Kirkin kanssa … Olemme harjoitelleet paljon sen kanssa, joten se on hieman vaikuttanut aikatauluihin.”

”Uskon, että paluumme tulee tapahtumaan, kyse on vain siitä, että milloin. Koska Byronilla [Davis, laulaja] on perhe, hän on naimisissa, hänellä on talo, kaikki ovat tavallaan hajaantuneet. Sama juttu Johnin [Outcalt], basistimme kanssa: hänellä on lapsi, talo, asuntolaina, vaimo ja tiedäthän… kaikki ovat tavallaan siirtyneet eri vaiheeseen elämässään, ja sen takia on todella luotava tilaa näiden asioiden tekemiseen, ja se vaatii niin paljon aikaa ja vaivaa.”

God Forbidin edellinen albumi ”Equilibrium” ilmestyi vuonna 2012.