Mahtipontinen esiinmarssi kotimaiselle metalcore-kentälle: KaaosTV:n videohaastattelussa ”Lost, Not Gone” -debyyttinsä julkaissut Collusions

Metal- ja deathcoren maastossa operoiva julkaisi tänään debyyttialbuminsa ”Lost, Not Gone”. Yhtyeen esiinmarssi suomalaiselle metallikentälle on samaan aikaan tunteita herättävä ja aggressiivisen päällekäyvä. Mahtipontisuudessa ei säästellä sen enempää kuin nyansseissakaan – levyllä on myös seesteisiä kohtia hengähdystaukoja varten.

Monipuolisuudestaan huolimatta levy on yhtenäinen kokonaisuus, jonka tekstimaailmoissa liikutaan henkilökohtaisissa aiheissa. Lyriikoiden kirjo kattaa kertomuksia muun muassa surullisuudesta, vihasta, intohimosta ja periksiantamattomuudesta. Lisäksi levyltä löytyy biisejä, jotka paneutuvat pienemmälle huomiolle jääneiden sairauksien ja ongelmien tarkasteluun yleisellä tasolla. Yhtye haluaa edistää tietoisuutta näistä asioista. Kaaoszinessa pyörivä tapasi yhtyeen laulajan Joona Hynnisen, rumpali Oskari Airisniemen sekä kitaristi Joonas Vuojolahden videohaastattelun merkeissä ja keskusteli hieman tuoreesta albumista sekä herrojen suunnitelmista tulevaisuuden osalta. Voit katsoa videohaastattelun tästä:

Voit laittaa KaaosTV:n seurantaan Instagramissa täällä.

KaaosTV:n tilaajaksi voit käydä liittymässä täällä. Tilaamalla kanavan tuet samalla sivustomme toimintaa.

Voit kuunnella bändin tuoreen albumin tästä:

https://www.facebook.com/collusionsofficial
https://www.youtube.com/channel/UCRrz8pxtIYrNbd0ncGEL_ng

Kommentoi julkaisua